Home | Nieuws | Drukke avond op Schiervelde

Drukke avond op Schiervelde

13/01/2017

Knack Volley ontvangt zaterdagavond met Amigos Van Pelt Sint-Antonius Zoersel A wellicht het team met de langste teamnaam ooit in de Liga A. In het klassement sluit Zoersel op de achtste plaats de rij van de Vlaamse ploegen met drie overwinningen op elf wedstrijden.

Toch onderschat Knack Volley zijn tegenstander niet want het team van coach Tom Spitaels verraste vorige maand nog VHL Leuven in eigen huis met 1-3. Zelfs Noliko Maaseik, de tweede in de Euro Millions Volley League, liet vorige zaterdag ei-zo-na een set liggen (27-29) op bezoek bij Amigos Zoersel. En ook Prefaxis Menen houdt geen goeie herinneringen over aan hun verloren bekermatch in de Van Pelt Arena. In zijn heenwedstrijd, eind oktober, speelde Knack Volley er wel een vlotte 0-3 overwinning (18-25, 17-25, 16-25) bij elkaar.  

 

Heel wat catering mogelijkheden op Schiervelde zaterdagavond die we graag even opsommen: het traditionele Knack-Menu in Bistro Schiervelde, de ‘Elegant’ en de ‘Delicious’ Nieuwjaarsdrink in de VIP Lounge en de Nieuwjaarsreceptie Knack Jeugd in de Rode Zaal van Schiervelde. Keuze genoeg om de avond in leuk gezelschap in te zetten voor de start van de wedstrijd om 20u30.

 

eejo

Nieuwsbrief

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang alle nieuwtjes van Knack Volley in je mailbox!

* Verplicht veldKnack
ISS
Volvo
Dovy Keukens
Patrick
Fine Fleur
Alheembouw
Decostere Accountancy
Roeselare
Filou
vivium
Tomabel
Door deze site te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Cookies kunnen worden beheerd in uw browser of de apparaatinstellingen.