Home | Nieuws | Dubbele belangrijke bekerconfrontatie komt eraan

Dubbele belangrijke bekerconfrontatie komt eraan

18/11/2019

Gemiddeld gezien speelt Knack Volley in een volledig volleybalseizoen zowat 40 officiële wedstrijden, oefenmatchen dus niet meegerekend. Buiten de mogelijke finales, zoals Super Cup, League Cup, Cup Final en Play Offs Finals, zitten er daar steeds een vijftal wedstrijden tussen van uitzonderlijk belang. Zoals woensdagavond op verplaatsing in het verre ‘bronsgroene eikenhouten’ Limburg. Wanneer Knack Volley op zondag 16 februari opnieuw present wil zijn in het Antwerpse Sportpaleis, voor zijn vijfde bekerfinale op rij, dan moet het eerst voorbij zijn belangrijkste concurrent.

Ook op de rood-groene website spreekt men over ‘dé belangrijkste wedstrijd van dit najaar’. Termen als ‘de hel barst los’, ‘vuurwerk’, ‘de eerste échte topmatch’ en ‘money-time’ zetten dit allemaal nog wat kracht bij. Voor Knack Volley staat deze wedstrijd op zaterdag 30 november op Schiervelde geprogrammeerd. Maar ondertussen wil het team van coaches Steven Vanmedegael en Massimo Pistoia een gedroomde uitgangspositie bijeenspelen in, neen niet de Hel van het Noorden want daar wonnen ze zaterdagavond reeds, maar in de Steengoed Arena. Doelstelling wordt er een prima prestatie neer te zetten, een paar sets te winnen en zo één punt of misschien zelfs twee, binnen te halen. Waarom zouden we niet mogen dromen? Om het dan in eigen Schiervelde af te maken.

 

Maar het verhaal van het vel en de beer indachtig blijven we liever nog wat bescheiden en nederig en wachten we de gebeurtenissen van woensdag af. Ondertussen aan alle Knack Volley-supporters die woensdagavond afrit 32 Genk-Oost op de A2/E314 nemen, wees op tijd en kom in het blauw!

 

eejo

Nieuwsbrief

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang alle nieuwtjes van Knack Volley in je mailbox!

* Verplicht veldKnack
ISS
Volvo
Dovy Keukens
Patrick
Fine Fleur
Alheembouw
Decostere Accountancy
Roeselare
Filou
vivium
Tomabel
Door deze site te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Cookies kunnen worden beheerd in uw browser of de apparaatinstellingen.