Home | Nieuws | Duel tussen twee Europese winnaars

Duel tussen twee Europese winnaars

04/02/2017

Zaterdagavond ontmoeten, met Knack Volley Roeselare en Lindemans Aalst, de enige twee winnaars van de deze week gespeelde Europese confrontaties elkaar op Schiervelde. Voor Lindemans Aalst was het nog even bibberen om met 1-3 winst te vertrekken uit het Franse Sète (21-25, 25-20, 22-25 en 23-25). Knack Volley haalde het in zijn thuiswedstrijd, met minder moeite dan vooraf verwacht, met 3-0 van Halkbank Ankara. Vooral de tweede set die eindigde als een ware thriller, gewonnen na 31-29 met vijf setballen voor Knack Volley en twee voor de bezoekers, bepaalde het verdere verloop van de wedstrijd (25-12, 31-29, 25-18).

Zullen de geleverde inspanningen door de Europese midweek-wedstrijd invloed hebben op het speelbeeld? Ongetwijfeld! Knack Volley had een heel negatieve ervaring na de zware Europese verplaatsing vanuit Ankara in de twee dagen later gespeelde topper tegen Noliko Maaseik. De landskampioen miste heel wat frisheid omwille van de twee reisdagen op drie dagen, op donderdag door de terugreis vanuit Ankara én op zaterdag met de trip naar Maaseik. Ook Lindemans Aalst heeft er een verplaatsing opzitten, weliswaar minder ver vanuit het Franse Séte aan de Middellandse Zee. Lindemans Aalst speelde zijn wedstrijd op dinsdag, Knack Volley kwam slechts woensdag in actie. Knack Volley klaarde de klus in drie sets, Lindemans Aalst moest vier sets lang tot het uiterste gaan om de overwinning binnen te halen. Heel wat factoren dus die zaterdagavond een rol kunnen spelen in de vierde confrontatie tussen de nummers één en drie uit het klassement. Knack Volley wil kost wat kost in het spoor blijven van de huidige leider terwijl Lindemans Aalst de hete adem in de nek voelt van achtervolgers Callant Antwerpen en Prefaxis Menen.

 

eejo

Nieuwsbrief

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang alle nieuwtjes van Knack Volley in je mailbox!

* Verplicht veldKnack
ISS
Volvo
Dovy Keukens
Patrick
Fine Fleur
Alheembouw
Decostere Accountancy
Roeselare
Filou
vivium
Tomabel
Door deze site te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Cookies kunnen worden beheerd in uw browser of de apparaatinstellingen.