Home | Nieuws | Editie 4 van VDK Gent en Knack Volley

Editie 4 van VDK Gent en Knack Volley

11/01/2017

Bij Knack Volley géén opgeblazen voetbaltoestanden met buitenlandse stages en oefenwedstrijden tegen internationale ploegen op één of ander Spaans strand. Het tweede deel van het lopende seizoen 2016-2017 werd in eigen Schiervelde voorbereid. Of toch. Deze week werd er uitgeweken naar een ander volleybalveld op Schiervelde wegens het aanbrengen van een nieuwe parketwand, kant perslokalen, in de internationale zaal. Dus toch wat een andere voorbereiding dan normaal voor de twaalf fitte spelers van Knack Volley.

Knack Volley start zijn eerste competitiewedstrijd in 2017 met een vierde ontmoeting tegen VDK Gent. De drie vorige wedstrijden werden steeds afgesloten met volle winst zonder tegensets, dus ja, driemaal drie-nul. Of het ook deze avond in de Edugo Arena in Oostakker even vlot zal verlopen blijft zoals steeds een vraagteken. Er werd de voorbije dagen héél zwaar getraind op de fysieke conditie in het vooruitzicht van de weken die volgen. Knack Volley heeft zeven wedstrijden in drie weken op de kalender staan met toppers tegen Ankara (Champions League heen en terug) en Maaseik (competitie) om maar deze te noemen. En daar komt dan nog de bekerfinale op zondag 12 februari (om 14u) tegen Maaseik bovenop. En dat is allemaal geen kattenpis!

 

eejo

Nieuwsbrief

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang alle nieuwtjes van Knack Volley in je mailbox!

* Verplicht veldKnack
ISS
Volvo
Dovy Keukens
Patrick
Fine Fleur
Alheembouw
Decostere Accountancy
Roeselare
Filou
vivium
Tomabel
Door deze site te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Cookies kunnen worden beheerd in uw browser of de apparaatinstellingen.