Home | Nieuws | Eemi Tervaportti terug op Schiervelde

Eemi Tervaportti terug op Schiervelde

06/09/2017

Setter Eemi Tervaportti komt terug naar Schiervelde! Of tenminste toch voor één wedstrijd. Met zijn nieuwe Poolse ploeg, Espadon Szczecin, speelt Eemi een galamatch (om 17u) tegen Knack Volley tijdens de Kick Off Family Day die wordt georganiseerd op zaterdag 9 september. Na zijn afscheid van Knack Volley in 2015 speelde Eemi achtereenvolgens bij Galatasaray Istanbul (2015-2016) en Stade Poitevin Poitiers (2016-2017).

Na drie succesvolle seizoenen, beloond met drie Landstitels, twee Supercups en één Bekerwinst, verliet Eemi Tervaportti Knack Volley door de grote poort. Getipt door ex-speler Ivan Contreras (samen in het team bij Ajaccio) startte Eemi op 24-jarige leeftijd bij Knack Volley. In de drie daaropvolgende jaren werd hij de draaischijf van het nieuwe Knack Volley onder trainer-coach Emile Rousseaux en ontplooide hij zich tot de beste spelverdeler in de Belgische competitie (een tweede en twee vierde plaatsen in het referendum Speler van het Jaar).

 

Samen met hoofdaanvaller Hendrik Tuerlinckx vormde hij een ijzersterk duo bij de Knack Volley. Maar ook met zijn venijnige float-opslagen, denk maar aan de 0-9 stand in zijn laatste kampioenenmatch op Asse-Lennik, en zijn flitsende tweedehands-aanvallen maakte de Fin indruk op vriend en tegenstander. Soms wat uitdagend aan het net maar met de bezieling van een echte kampioen dirigeerde hij Knack Volley naar talloze overwinningen in de Belgische en Europese Champions League competities.

 

eejo

Nieuwsbrief

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang alle nieuwtjes van Knack Volley in je mailbox!

* Verplicht veldKnack
ISS
Volvo
Dovy Keukens
Patrick
Fine Fleur
Alheembouw
Decostere Accountancy
Roeselare
Filou
vivium
Tomabel
Door deze site te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Cookies kunnen worden beheerd in uw browser of de apparaatinstellingen.