Home | Nieuws | Een avond 'De sucZESsen van Emile'

Een avond 'De sucZESsen van Emile'

18/05/2018

Knack Volley Roeselare nam donderdagavond uitgebreid afscheid van ‘grootmeester’ Emile Rousseaux. Met een heuse show, ‘de sucZESsen van Emile’, werd teruggeblikt op de voorbije zes seizoenen die een aaneenschakeling waren van sportieve hoogtepunten.

Met een kleine 200 waren ze, iedereen die donderdagavond afscheid kwam nemen van Emile Rousseaux op Schiervelde: familie, dichtste vrienden, spelersgroep, technische staf, bestuur, medewerkers, supporters, sponsors, ouders van de spelers, delegatie van de Belgische Volleybalbond, burgemeester Kris Declercq, Europarlementslid én ex-Knack Jeugdspeler Tom Vandenkendelaere, enz… En allemaal werden ze héél persoonlijk verwelkomd door Emile en vastgelegd op de foto, te midden van alle bekers en schalen van de laatste zes jaar, door clubfotograaf Jo Naert.

 

Gastheer op ‘De sucZESsen van Emile’ was Guido Declercq, onze eigen CL-director.

 

Op de tonen van Mr Blue Sky (Electric Light Orchestra) en een projectie van minstens honderd Emile-foto’s werd ere-gast Emile Rousseaux op het podium gevraagd. Het was de start van een onvergetelijke avond waarin achtereenvolgens ‘de ZES dilemma’s van Emile’, ‘de ZES supportersvragen aan Emile’ door microman Bart Bataillie, ‘de ZES hoogtepunten van Emile’, ‘de ZES karaktertrekken van Emile’ door voorzitter Francis De Nolf, elkaar in snel tempo opvolgden.

 

Waarna het tijd was voor de geschenken en een inspiratievol afsluitend woord van burgemeester Kris Declercq van Roeselare volgde. Ook Emile Roussaux nam nog even het woord waarin hij iedereen uitvoerig bedankte en vooral ook zijn ‘opvolger’ Steven Vanmedegael in de schijnwerpers plaatste. Waarna het aanschuiven aan het buffet kon starten...

 

eejo

 

Foto's van Jo Naert

 

Nieuwsbrief

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang alle nieuwtjes van Knack Volley in je mailbox!

* Verplicht veldKnack
ISS
Volvo
Dovy Keukens
Patrick
Fine Fleur
Alheembouw
Decostere Accountancy
Roeselare
Filou
vivium
Tomabel
Door deze site te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Cookies kunnen worden beheerd in uw browser of de apparaatinstellingen.