Home | Nieuws | Een avond Knack Volley Roeselare Net Werkt

Een avond Knack Volley Roeselare Net Werkt

07/03/2020

Op donderdag 5 maart 2020 verwelkomde Knack Volley Roeselare ruim driehonderd aanwezigen op Schiervelde voor de eerste editie van de Knack Volley Roeselare Net Werkt-avond met de focus op “Innovatie in ondernemerschap en sport”.

Gedurende de avond gingen vijf lokale ondernemers het gesprek aan met bekende sporters die ondertussen hun weg in de businesswereld hebben gemaakt. Dit waren Tomas Van Den Spiegel (voormalig internationaal basketbalspeler, CEO Flanders Classics, organisator van o.a. Ronde van Vlaanderen) en  Dominique Monami (voormalig internationaal tennisspeelster, momenteel actief als coach, organiseert ook teambuildings en workshops). Ook Richard Plugge (algemeen directeur wielerteam Jumbo-Visma) zou aanwezig zijn maar moest zich in laatste instantie laten verontschuldigen.

De lokale ondernemers die in dialoog gingen met de bekende sporters waren Xavier Bouckaert (Roularta Media Group), Dominique Valcke (TVH), Peter Caset (Robur Capital), Paul Demyttenaere (REO-veiling) en Koen Spinoy (Beobank).

 

 

In vijf ‘volleybalsets’ sneden vijf duo’s verschillende topics aan waarbij ze hun visie en aanpak met elkaar deelden. De scheidsrechter, lees moderator van dienst, was Tom Vandenbulcke, Sporza-presentator bij Radio 1.

 

 

De algemene organisatie van de avond lag in handen van Twice. Het culinaire gedeelte werd verzorgd door de Lady Chefs van Ter Groene Poorte.  Ook wijnhuis Vanden Bulcke, Picobello, Krant van West-Vlaanderen en Focus-WTV stonden mee in voor een perfect verloop van de avond.

 

 

Voor meer informatie omtrent Knack Volley Roeselare Net Werkt, neem contact op met commercieel manager Nicolas Goemaere (gsm 0474 28 91 29 of nicolas@knackvolley.be )

Nieuwsbrief

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang alle nieuwtjes van Knack Volley in je mailbox!

* Verplicht veldKnack
ISS
Volvo
Dovy Keukens
Patrick
Fine Fleur
Alheembouw
Decostere Accountancy
Roeselare
Filou
vivium
Tomabel
Door deze site te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Cookies kunnen worden beheerd in uw browser of de apparaatinstellingen.