Home | Nieuws | Een avond uit bij de buren

Een avond uit bij de buren

21/12/2019

Zaterdagavond staat een jaarlijkse klassieker op het programma van Knack Volley Roeselare. Een avond uit bij de buren van Decospan VT Menen, in zaal Vauban, in de plaatselijke volksmond steeds als ‘de hel van Mjiende’ omschreven.

Dit seizoen kon Menen thuis echter nog maar éénmaal juichen. Eind november won het met nipte 3-2 cijfers van een verbeten vechtend Caruur Volley Gent. Het werd de tweede overwinning in de reguliere competitie na de 2-3 winst uit bij VBC Waremme in het openingsweekend. Vorige zaterdag was ook Greenyard Maaseik een maatje te groot voor het team van coach Frank Depestele. Maar ondanks de 0-3 nederlaag (23-25, 22-25, 25-27) waren er weinig kritische stemmen te horen na afloop van de wedstrijd. Volgens velen bracht Decospan Menen zijn beste volleybal sinds de start van het seizoen en lijkt het stilaan uit een diep dal te kruipen. Net nu het bezoek van Knack Volley geprogrammeerd staat.

 

Een Knack Volley dat net een zware tiendaagse achter de rug heeft. Met een eerste nederlaag in de Champions League tegen Zaksa Kedzierzyn-Kozle, het eerder verrassende verlies bij Haasrode Leuven en de hard bevochten Champions League zege op bezoek bij Vojvodina NS Seme Novi Sad. Niet enkel fysiek maar ook mentaal was deze snelle opeenvolging van wedstrijden zwaar voor het team van coach Steven Vanmedegael. Ook de blessures van opposite Hendrik Tuerlinckx en middenman Pieter Coolman zorgden voor gruis in de geoliede machine. Maar met zijn ruime spelerskern moet Knack Volley de komende hindernis kunnen nemen. Met de steun van zijn trouwe blauw-witte supportersaanhang, die hun tribune in Menen reeds gereserveerd weten.

 

eejo

Nieuwsbrief

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang alle nieuwtjes van Knack Volley in je mailbox!

* Verplicht veldKnack
ISS
Volvo
Dovy Keukens
Patrick
Fine Fleur
Alheembouw
Decostere Accountancy
Roeselare
Filou
vivium
Tomabel
Door deze site te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Cookies kunnen worden beheerd in uw browser of de apparaatinstellingen.