Home | Nieuws | Een geluk bij een ongeluk?

Een geluk bij een ongeluk?

16/12/2019

Na de misschien te verwachten, maar zeer zeker te gemakkelijke, nederlaag tegen de Poolse landskampioen Zaksa Kedzierzyn op dinsdag volgde op zaterdag een veel minder verwachte , maar nog gemakkelijker nederlaag tegen Haasrode Leuven. Veel tijd om er over te tobben was er echter niet want zondagmorgen was het al om negen uur verzamelen geblazen op Schiervelde voor de trip naar Novi Sad. Misschien wel een geluk bij een ongeluk.

Rond de klok van tien vertrok het gezelschap met Coach Partner-driver Ivan richting… Eindhoven. Wegens geen rechtstreekse verbinding naar Belgrado vanuit Zaventem werd voor de Nederlandse luchthaven gekozen. Zondag en dus gelukkig geen file aan de Kennedy-tunnel! Tegen half een, na wat zoekwerk naar een bus-parkeerplaats in de werf rond Eindhoven Airport, konden spelers en staff vlotjes inchecken. Tijd genoeg om even de knorrende magen te stillen. Tijd zat eigenlijk, want de vlucht bleek een uurtje vertraagd tot half vier. Zoals steeds had ook nu weer Penta Reizen voor middengang-seats gezorgd, al had Penta-baas Pieter Demuynck zich misschien de moeite kunnen besparen. Blijkbaar waren er twee vluchten samen gezet op één toestel en mocht je gewoon zitten waar er plaats was. Toch bedankt Pieter!

 

Iets over vijf stond Knack Volley aan de bagageband in Belgrade Airport. Altijd toch weer een kleine zucht van verlichting als blijkt dat alle bagage netjes op de band verschijnt. Rond de klok van zes was het de bus op richting Novi Sad waar een uurtje later werd afgestapt aan het spelershotel. Daar hadden ze zich goed geïnformeerd over de gebruiken in Belgenland: op het menu stonden frieten! Niet naar de zin van de coach uiteraard en het moet gezegd, op een uitzondering na bleven alle spelers er plichtsbewust van af. Gelukkig was er ook de obligate pasta bij het buffet.

 

Tegen de gebruikelijke gang van zaken in verzamelde coach Vanmedegael de troepen na het avondmaal nog in de conference room. Rara welk topic daar aan de beurt is geweest…

 

Voor Knack Volley nieuws, GDI vanuit Novi Sad.

Nieuwsbrief

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang alle nieuwtjes van Knack Volley in je mailbox!

* Verplicht veldKnack
ISS
Volvo
Dovy Keukens
Patrick
Fine Fleur
Alheembouw
Decostere Accountancy
Roeselare
Filou
vivium
Tomabel
Door deze site te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Cookies kunnen worden beheerd in uw browser of de apparaatinstellingen.