Home | Nieuws | Een historische match

Een historische match

24/11/2016

Vanavond, zaterdag 26 november om 20u30, speelt Knack Volley een ‘historische match’ in het gloednieuwe sportcomplex Schotte in Erembodegem (Aalst), vanaf dit weekend de nieuwe thuishaven van tegenstander Lindemans Aalst. Heel wat nieuws dus vanuit het oude Asse-Lennik dat niet alleen zijn naam veranderde in Lindemans Aalst, het oude AL werd het nieuwe LA, maar ook noodgedwongen moest verhuizen uit sporthal Molenbos in Asse.

Lindemans Aalst zag zich door de werken aan het nieuwe sportcomplex verplicht zijn eerste zes wedstrijden in de EuroMillions Volley League buitenshuis af te werken. Het deed dit keurig door te gaan winnen bij Prefaxis Menen, Volley Haasrode Leuven, VDK Gent, Amigos Zoersel en VBC Waremme. Weliswaar met enig puntenverlies door drie 2-3 overwinningen. Enkel op bezoek bij Noliko Maaseik werd met 3-1 verloren. De mannen van coach Johan Devoghel hebben dus, gezien de omstandigheden, toch wel een mooi seizoensbegin achter de rug.

 

Met het bezoek van meervoudig landskampioen Knack Volley Roeselare koos men voor de ideale publiekstrekker om in een historische galamatch de zaal te openen. Volk zal er zeker zijn want de 2000 zitjes zijn zo goed als uitverkocht maar ook de bezoekerstribune zal vol zitten met enthousiaste Knack Volley-supporters. Lindemans Aalst hoopt vanavond met een goede prestatie aan klantenbinding te doen met de komende thuiswedstrijden in het vooruitzicht.

 

Maar ook Knack Volley rekent op een overwinning om ongeslagen aan de leiding te blijven. Het sportieve belang van de voorcompetitie wordt soms onderschat maar de koppositie geeft toch recht op een (kleine) voorsprong op de concurrentie bij de start van de play-off competitie. Knack Volley treft vanavond aan de overkant van het net een vernieuwde kern in opbouw met slechts drie blijvers. Maar met een ervaren leider als kapitein en spelverdeler Frank Depestele staat wel de ideale leider op het parket. Winnaar van de avond wordt echter ongetwijfeld de toeschouwer die twee héél gemotiveerde ploegen aan het werk zal zien.

 

Tot vanavond in sportcomplex Schotte in de Kapellekensbaan 8 te Erembodegem (Aalst) waar je best geraakt door deze richtlijnen te volgen

 

eejo

Nieuwsbrief

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang alle nieuwtjes van Knack Volley in je mailbox!

* Verplicht veldKnack
ISS
Baloise
Volvo
Dovy Keukens
Patrick
Fine Fleur
Alheembouw
Decostere Accountancy
Roeselare
Filou
Durabrik
Door deze site te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Cookies kunnen worden beheerd in uw browser of de apparaatinstellingen.