Home | Nieuws | Een nieuwe wedstrijdtafel, wie, wat waarom?

Een nieuwe wedstrijdtafel, wie, wat waarom?

19/07/2020

Op bovenstaande foto ziet u de situatie in 2012 aan de markeerderstafel of bij Europese wedstrijden official table genoemd. Voor het gemak noemen wij het een wedstrijdtafel.

U ziet 2 bijeen geschoven tafels met daarrond een kartonnen boarding. Ondertussen zijn we 8 jaar verder en vult Johny Engels geen wedstrijdblad meer in maar wordt de score bijgehouden via het digitale E-score en worden tablets gebruikt om vervangingen en time-outs aan te vragen. Ook de videochallenge is bij thuiswedstrijden van Knack Volley een vast gegeven. Kortom de ruimte was wel erg krap geworden om alles en iedereen een deftige plaats te geven.

 

Eind vorig seizoen vond Gerdy Geleyn het welletjes en kreeg hij groen licht om iets aan die situatie te doen. Hij sprak zijn vriend, gewaardeerde medewerker en handige Harry Guy van Gilsen aan om eens na te denken over een ontwerp en het realiseren van een nieuwe wedstrijdtafel.

Tijdens de periode juli/augustus 2019 werd ergens in een garage/werkplaats in de Westhoek gestart met het produceren/monteren van de nieuwe wedstrijdtafel en bijhorende opbergkast. Guy moest al zijn schrijnwerkerscapaciteiten aanwenden en af en toe moest een hulplijn worden ingeroepen maar in september was de tafel klaar voor verdere afwerking.

 

Met een kleine truck werd de wedstrijdtafel die uit twee delen bestaat overgebracht naar Schiervelde en werd daar vakkundig opgeschuurd en geschilderd. Sinds het begin van het seizoen 2019-2020 werd de nieuwe wedstrijdtafel in gebruik genomen en kan alles op de tafel blijven staan en moet enkel de tafel in twee delen weggerold en opgeborgen worden. Tot grote tevredenheid van iedereen en niet in het minst Johny die zijn winkelkarretje na de wedstrijd niet meer moet vullen …

 

Knack Volley dankt Guy Van Gilsen voor zijn vele uren vrijwilligerswerk achter de schermen met ook wat hulp van Gerdy Geleyn, One Team, One Family!

 

Ondertussen werd de nieuwe wedstrijdtafel al door verschillende spelers getest zoals hier door Hendrik Tuerlinkcx.

 

Hieronder wat beelden van tijdens "the making of"

 

Nieuwsbrief

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang alle nieuwtjes van Knack Volley in je mailbox!

* Verplicht veldKnack
ISS
Baloise
Volvo
Dovy Keukens
Patrick
Fine Fleur
Alheembouw
Decostere Accountancy
Roeselare
Filou
Durabrik
Door deze site te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Cookies kunnen worden beheerd in uw browser of de apparaatinstellingen.