Home | Nieuws | Een zondagnamiddag in november

Een zondagnamiddag in november

07/11/2020

Zondagnamiddag trekt Knack Volley naar de Pôle-Ballons de la province de Liège in Waremme, ofte Borgworm in het Nederlands, juist op de taalgrens tussen de provincies Luik en Limburg. Na Tectum Achel opnieuw een verre verplaatsing voor het team van coach Steven Vanmedegael voor de vijfde speeldag in de heenronde van de EuroMillions Volley League.

VBC Waremme, momenteel zonder hun kleurrijke coach Sacha Koulberg wegens quarantaine, is nog steeds op zoek naar een eerste competitieoverwinning. Maar in de laatste thuismatch tegen Lindemans Aalst was men er wel héél dicht bij (2-3 verlies).  We lezen in een regionale krant zelfs volgende niet mis te verstane woorden: “Mercredi soir, Waremme aurait dû gagner son premier match à défaut de son premier point. Un 2-3 injuste et un arbitrage que l’on qualifiera de ‘léger’, souvent en faveur des Brabançons.”  

 

Knack Volley wil de heenronde op de eerste plaats afsluiten en gaat voluit voor winst op bezoek bij VBC Waremme. De overwinning zal Knack Volley niet zomaar in de schoot worden geworpen. VBC Waremme zette in zijn laatste thuismatch, tegen Lindemans, de Aalstenaars onder heel zware druk met 22-25, 25-20, 26-24, 24-26 en 19-21 setstanden. Een overwinning met 3-1 of 3-2 lag voor het grijpen maar uiteindelijk was het Aalst dat met de overwinning ging lopen. Uitblinkers waren receptie-hoek Serghei Predius (28 ptn), opposite Roman Abinet (19 ptn) en middenmannen Rutger Zoodsma (15 ptn) en Samuel Fafchamps (12 ptn). Een verwittigd man is er steeds twee waard. En dit geldt ook voor Knack Volley op zondagnamiddag om 14u.

 

eejo

 

Zoals steeds kan deze wedstrijd live gevolgd worden via een stream van de EuroMillions Volley League

 

Ook op de facebookpagina van de Franstalige krant L'Avenir zal er op zondagnamiddag om 14 uur een livestream starten.

Nieuwsbrief

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang alle nieuwtjes van Knack Volley in je mailbox!

* Verplicht veldKnack
ISS
Volvo
Dovy Keukens
Patrick
Fine Fleur
Alheembouw
Decostere Accountancy
Roeselare
Filou
vivium
Tomabel
Door deze site te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Cookies kunnen worden beheerd in uw browser of de apparaatinstellingen.