Home | Nieuws | Eerste finale-wedstrijd in Schiervelde zal meteen spetterend vuurwerk geven!

Eerste finale-wedstrijd in Schiervelde zal meteen spetterend vuurwerk geven!

24/04/2019

Het mag dan alweer een finale Roeselare – Maaseik zijn, vervelend worden de wedstrijden allerminst. Meer nog: nu zaterdag zal het er meteen “boenke op” zijn.

Wie gehoopt had dat de play off – finale nu eens niet tussen Roeselare en Maaseik zou gaan is er (weer) aan voor de moeite. Vervelend altijd weer die classico? Vergeet het maar! Een wedstrijd tussen de twee tenoren van het Belgisch volleybal kan per definitie nooit vervelend zijn. Daarvoor is de rivaliteit tussen beide teams in al die jaren te groot geworden. Gelukkig een gezonde rivaliteit. Bestuur/spelers/supporters/medewerkers kunnen elkaar best pruimen naast het veld. Het wederzijds respect is groot, want beide partijen weten wat voor nooit aflatende inspanningen van bestuur/spelers/supporters/medewerkers er nodig zijn om decennia lang aan die top te blijven. Het resulteert trouwens voor beide teams ook op heel veel Europees respect.

 

Tijdens de wedstrijden plooien bestuur/spelers/supporters/medewerkers echter terug op zichzelf. Terecht: iedereen schaart zich achter zijn of haar team en dat voor meer dan de volle honderd procent. Groen-rood bloed mengt niet met blauw-wit. Beide DNA’s matchen niet. En dat zorgt er voor dat er tijdens de wedstrijden altijd elektriciteit in de lucht hangt. Of het nu om een gewone competitiewedstrijd gaat, een bekerfinale of een play off-finale: knetteren zal het altijd!

 

Dat zal zaterdag ZEKER het geval zijn. Het mag dan de eerste wedstrijd in een mogelijke reeks van vijf zijn, het zal vanaf het eerste fluitsignaal spetterend vuurwerk geven. Knack Volley, aarzelend gestart in de play offs, pleegde zowaar in Maaseik de perfecte hold up om het thuisvoordeel te claimen. Maar beide teams weten hoe close alles is. De vorm van de dag, die ene bal net binnen of net buiten: de kans is groot dat het details zijn die beslissend zullen zijn. Daarom dat Maaseik met veel vertrouwen naar Schiervelde zal afzakken om het thuisvoordeel meteen te kapen.

 

Maar als het “om de marbels” gaat, geeft Knack Volley altijd thuis. Zoals gezegd: spetterend vuurwerk gegarandeerd zaterdagavond in Schiervelde. Boek nog snel op tickets@knackvolley.be of via 051/23.89.35. Los ticket kost 25 euro, abonnement voor 2 wedstrijden (vast zitje) 50 euro, dan krijg je er een eventuele allesbeslissende vijfde wedstrijd gratis bovenop. Bereid je voor om constant op het puntje van je stoel te zitten! Voor de bekerfinale kon Knack Volley op een indrukwekkende blue wall van een kleine 1.000 fans rekenen. Daar zaten heel veel niet-socio’s tussen die een individuele speler kwamen steunen. Het zou mooi zijn mochten al die niet-socio’s hun blauwe shirt nog eens uit de kast halen om  zaterdagavond samen met de socio’s opnieuw een on-inneembare blue wall op te trekken. Als je er kent, spreek ze er op aan en breng ze weer mee! Zaterdagavond is Schiervelde “the” place to be. Zaterdagavond is blue “the” colour! Gewoon doen! De sfeer krijg je er gratis bovenop!

 

GDI

Nieuwsbrief

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang alle nieuwtjes van Knack Volley in je mailbox!

* Verplicht veldKnack
ISS
Volvo
Dovy Keukens
Patrick
Fine Fleur
Alheembouw
Decostere Accountancy
Roeselare
Filou
vivium
Tomabel
Door deze site te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Cookies kunnen worden beheerd in uw browser of de apparaatinstellingen.