Home | Nieuws | Eerste geslaagde editie van de League Trophy

Eerste geslaagde editie van de League Trophy

08/01/2018

De uiteindelijke winnaars van de eerste editie van de League Trophy waren zonder twijfel de aanwezige volleybalfans. Met drie vijfsetters op drie matchen brachten alle finalewedstrijden, gespreid over de twee dagen, heel wat spanning in de Edugo Arena.

Het begon zaterdag al met twee nipte overwinningen van Noliko Maaseik en Lindemans Aalst tegen respectievelijk Knack Volley en Par-ky Menen. Ook de finale op zondag werd een vijfsetter die door Maaseik close werd gewonnen (28-26, 21-25, 25-16, 21-25 en 15-13). Proficiat aan de eerste overwinnaars van de League Trophy maar ook aan de organiserende club VDK Gent en natuurlijk aan de EuroMillions Volley Liga. We kijken nu al uit naar de tweede editie volgend seizoen.

 

De matchbal in de finalematch ging gepaard met een video-challenge die in het voordeel van Noliko Maaseik uitdraaide.

 

Hierdoor komen we naadloos bij Gerdy Geleyn, webmedewerker en lid van het Management Team bij Knack Volley, die twee dagen het video-check systeem bemande en dit onberispelijk deed. Dadelijk al een héél goede en dankbare oefening voor de komende Champions League thuismatch tegen het Italiaanse Perugia op dinsdag 16 januari om 20.30 uur op Schiervelde.

 

 

Thumbs up Gerdy!

 

eejo

Nieuwsbrief

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang alle nieuwtjes van Knack Volley in je mailbox!

* Verplicht veldKnack
ISS
Volvo
Dovy Keukens
Patrick
Fine Fleur
Alheembouw
Decostere Accountancy
Roeselare
Filou
vivium
Tomabel
Door deze site te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Cookies kunnen worden beheerd in uw browser of de apparaatinstellingen.