Home | Nieuws | Eerste oefenwedstrijden

Eerste oefenwedstrijden

22/08/2017

Deze week worden de eerste oefenwedstrijden gespeeld bij Knack Volley. De ploeg, die al op maandag 31 juli startte met de eerste training, snakt naar wat afwisseling voor de zware trainingsarbeid. Het moment ook om  kennis te maken met enkele nieuwe gezichten in het team.

Vooreerst zijn er Sander Depovere (ex-Prefaxis Menen) en Lou Kindt (ex-Lindemans Aalst), de vervangers van de afscheidnemende Stijn D’Hulst (naar SWD powervolleys Düren) en Gertjan Claes (naar Lindemans Aalst). Andere nieuwkomers zijn Benjamin Robbe, Mathijs Desmet en Jonas Vanthournoudt, drie jonkies en spelers uit de eigen Knack Volley Academy en de TopVolleyschool uit Vilvoorde.

 

De eerste oefenwedstrijd staat al vanavond, dinsdag 22 augustus, om 20.45u tegen Nivelles in Baulers gepland. Morgen, woensdag 23 augustus om 19.45u, speelt Knack Volley op Schiervelde tegen Rembert Torhout, dat aantreedt met o.a. ex-Knack Volley speler Wouter Verhelst (speler van 2005 tot 2013). En op woensdag 30 augustus (om 20.45u) gaat Knack Volley op bezoek bij VT Marke-Webis (Liga B). Ook voor september staan er een aantal oefenwedstrijden op Schiervelde gepland. Op zaterdag 9 en zondag 10 september tegen het Poolse Espadon Szczecin, het nieuwe team van Eemi Tervaportti, en op woensdag 13 en donderdag 14 september tegen het Franse Tours VB. Alle oefenwedstrijden op Schiervelde zijn gratis voor iedereen.

 

eejo

Nieuwsbrief

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang alle nieuwtjes van Knack Volley in je mailbox!

* Verplicht veldKnack
ISS
Volvo
Dovy Keukens
Patrick
Fine Fleur
Alheembouw
Decostere Accountancy
Roeselare
Filou
vivium
Tomabel
Door deze site te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Cookies kunnen worden beheerd in uw browser of de apparaatinstellingen.