Home | Nieuws | Eerste thuiswedstrijd voor Lindemans Aalst

Eerste thuiswedstrijd voor Lindemans Aalst

24/11/2016

Bij Lindemans Aalst is men de uren aan het aftellen. Zaterdagavond staat hun eerste thuiswedstrijd in het gloednieuwe sportcomplex “Schotte”, Kapellekensbaan 8 te 9320 Erembodegem-Aalst gepland.

Meteen al een ‘full house’ voor het vroegere Asse-Lennik. Alle tickets zijn quasi uitverkocht waardoor er geen kassaverkoop meer zal zijn op zaterdagavond. Om alles in goede banen te leiden stuurde het management van Lindemans Aalst volgende belangrijke aandachtspunten door:

 

1. PARKING !!!

 

Wie zaterdag met de wagen komt kan gratis parkeren en gebruik maken van de gratis shuttledienst. Er worden immers 8 shuttlebussen ingezet zodat de wachttijden tot een minimum worden herleid. Deze bussen zullen rijden van 18u00 tot 02u00.

Iedereen dient ten laatste om 20h00 op deze parking te zijn om op tijd de zijn voor de wedstrijd (want het zal ook voor jullie als supporter wat zoeken worden in de nieuwe zaal) ADRES PARKING : KEIZERSHALLEN, BEEKVELDSTRAAT, 9300 AALST

(zie ook persbericht van stad Aalst) In de naburige straten van het sportcentrum Schotte zal tijdelijke verkeerssignalisatie opgesteld worden, wie dit niet respecteert en toch foutparkeert riskeert een boete.

 

2. TICKETS AFDRUKKEN

 

Gelieve de toegezonden inkomtickets af te drukken zodat de toegangscontrole vlot kan verlopen. Zonder ticket GEEN toegang !

               

3. OUDE JETONS

       

Oude “Lennik”-jetons met een waarde € 1,00 worden niet meer aanvaard maar kunnen tijdens de eerste thuiswedstrijden nog omgeruild worden naar de nieuwe “Lindemans Aalst”-jetons ( waarde € 2,00 ).

Het Lindemans Cafe voor supporters in de nieuwe zaal is open vanaf 19h00 .

Nieuwsbrief

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang alle nieuwtjes van Knack Volley in je mailbox!

* Verplicht veldKnack
ISS
Volvo
Dovy Keukens
Patrick
Fine Fleur
Alheembouw
Decostere Accountancy
Roeselare
Filou
vivium
Tomabel
Door deze site te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Cookies kunnen worden beheerd in uw browser of de apparaatinstellingen.