Home | Nieuws | Eerste wedstrijd van een cruciaal drieluik

Eerste wedstrijd van een cruciaal drieluik

10/02/2018

Na een week zonder competitievolleybal start Knack Volley vanavond met zijn eerste wedstrijd van een cruciaal drieluik: zaterdag 10 februari om 20.30u Knack Volley-VDK Gent (laatste match reguliere competitie), dinsdag 13 februari om 20.30u Knack Volley-Cucine Lube Civitanova (vijfde match Champions League) en zondag 18 februari om 14u Knack Volley-Noliko Maaseik (bekerfinale in Antwerpen). Drie wedstrijden in stijgende graad van beleving en van belangrijkheid binnen het team en de club.

 

Knack Volley ontvangt vanavond voor de tweede maal dit seizoen VDK Gent, de ploeg van ex-Knack Volley-spelers Lowie Stuer en Leonis Dedeyne. De eerste maal was begin januari in de gewonnen kwartfinale van de League Trophy (3-0 met setstanden 25-17, 25-15 en 25-22). En wellicht wordt het ook niet het laatste bezoek van de mannen van coach Marko Klok aan Schiervelde. Mits logische winst van Knack Volley vanavond én van Noliko Maaseik bij Amigos Zoersel komt VDK Gent in dezelfde PO-poule terecht als Roeselare en Haasrode Leuven.

 

De definitieve kalender publiceren we later dit weekend nadat we over alle gegevens van alle ploegen beschikken.

 

De match van deze avond kadert eveneens in de One Team, One Familie-visie van Knack Volley. Gast op Schiervelde is Palliatieve Zorg De Mantel. Op de benefietmaaltijd met kip en frietjes schreven er zich een 300-tal personen in. Hou ook rekening met eventuele parkeerproblemen op Schiervelde wegens de Bouwbeurs in de Expo-Hallen (tot 19u) en de voetbalwedstrijd tussen SV Roeselare en Union in de Proximus League.

 

eejo

Nieuwsbrief

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang alle nieuwtjes van Knack Volley in je mailbox!

* Verplicht veldKnack
ISS
Baloise
Volvo
Dovy Keukens
Patrick
Fine Fleur
Alheembouw
Decostere Accountancy
Roeselare
Filou
Durabrik
Door deze site te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Cookies kunnen worden beheerd in uw browser of de apparaatinstellingen.