Home | Nieuws | Emile en Antoine op Waalse televisie

Emile en Antoine op Waalse televisie

09/11/2017

De aanwezigheid sinds augustus van één van de grootste volleybaltalenten uit het zuidelijk landsgedeelte op Schiervelde is blijkbaar ook onze vrienden van de Waalse televisie niet ontgaan.

We hebben het over Antoine Cornil, ex-speler van Skill VC Tournai, die dit jaar meedraait bij Knack B (2de divisie C) maar ook meermaals per week de trainingen bij Emile Rousseaux en Steven Vanmedegael volgt. Vorige week donderdag kwam een televisieploeg langs op Schiervelde om enkele trainingsbeelden te draaien en een interview met coach Emile Rousseaux af te nemen. Televisiezender Notélé, télévision de la Wallonie picarde, bracht maandag in hun uitzending “Au coeur du sport” heel wat aandacht voor het volleybal met speler Antoine Cornil in de studio. Nog even meegeven dat Antoine Cornil één van de uitblinkers was in de stuntzege van Knack B tegen eerste nationaler Rembert Torhout, toekomstig bekertegenstander van Knack Volley, in de Beker Nationaal en Divisie waarin de thuisploeg met 3-2 won na een 4-8 en 6-10 achterstand in de tiebreak en dankzij het indrukwekkende opslagwerk van Antoine met 15-13 de zege nog kon pakken.

 

Klik op de foto voor de link naar de reportage:

 

 

eejo

Nieuwsbrief

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang alle nieuwtjes van Knack Volley in je mailbox!

* Verplicht veldKnack
ISS
Volvo
Dovy Keukens
Patrick
Fine Fleur
Alheembouw
Decostere Accountancy
Roeselare
Filou
vivium
Tomabel
Door deze site te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Cookies kunnen worden beheerd in uw browser of de apparaatinstellingen.