Home | Nieuws | Emotioneel moment voor supporter Stijn

Emotioneel moment voor supporter Stijn

17/02/2017

De voorbije week zal bij Knack Volley-supporter Stijn Dehaudt in zijn herinnering blijven hangen als een week vol emotionele momenten. Zondagnamiddag, bij aankomst met de bus op de parking naast het Antwerps Sportpaleis, is er iets misgegaan met de lift die Stijn uit de bus moest brengen. Hierdoor is hij, van een redelijke hoogte, achterwaarts uit de bus gevallen.

Op het eerste zicht leek alles in orde met Stijn maar omdat men geen enkel risico wou nemen werden de hulpdiensten verwittigd. Stijn werd, onder de hoede van Sabine Desimpelaere (Knack Volley Animatieteam) die zich heel de dag verder over Stijn ontfermde, naar het ziekenhuis gebracht voor verder onderzoek. Toen Stijn en Sabien terug aankwamen in het Sportpaleis, was de gewonnen bekerfinale al afgefloten. Dat vond Stijn natuurlijk verschrikkelijk, erger zelfs dan de pijn aan zijn rug.

 

Woensdagavond, net voor de start van de Champions League-match tussen Knack Volley en Sir Perugia, beleefde Stijn, die hiervan vooraf helemaal niet op de hoogte was, zijn persoonlijk ‘Beker van België’-moment toen hij uit de handen van kapitein Hendrik Tuerlinckx, namens alle spelers en de hele club, een Knack Volley-shirt én een Beker van België-medaille ontving. Deze korte huldiging werd door Champions League-director Guido Declercq aan de CEV-supervisor en het bezoekende team uit Perugia voorgesteld, wat door beide partijen spontaan werd toegestaan. Dit moest vooraf aangevraagd en goedgekeurd worden omdat dit het voorgeschreven matchprotocol doorbreekt. Volgens de CEV-supervisor paste dit moment perfect in het “fairplay”-motto van de Champions League. Dit uitzonderlijk “One team, one family”-gebaar werd door heel wat aanwezigen gesmaakt en ook de reactie van een duidelijk geëmotioneerde Stijn Dehaudt beroerde heel wat harten op Schiervelde. Daarnaast wil Knack Volley ook nog eens uitdrukkelijk Sabien Desimpelaere bedanken voor haar warme zorg voor Stijn op die ongelukkige dag.

 

eejo

Nieuwsbrief

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang alle nieuwtjes van Knack Volley in je mailbox!

* Verplicht veldKnack
ISS
Volvo
Dovy Keukens
Patrick
Fine Fleur
Alheembouw
Decostere Accountancy
Roeselare
Filou
vivium
Tomabel
Door deze site te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Cookies kunnen worden beheerd in uw browser of de apparaatinstellingen.