Home | Nieuws | En waarom niet voor de eerste plaats?

En waarom niet voor de eerste plaats?

05/02/2020

Knack Volley speelt woensdagavond om 20.30u in een vooruitgeschoven wedstrijd tegen VBC Waremme, de laatste in competitie. Op de laatste speeldag van de reguliere competitie in de EuroMillions Volley League. En net nadat VBC Waremme zijn eerste wedstrijd van het seizoen heeft gewonnen.

In de Pôle-Ballons de la Province de Liège werd, onder impuls van een vlot scorende Roman Abinet (33 punten), met 3-1 gewonnen van Haasrode Leuven dat de laatste weken wat op drift lijkt met nederlagen tegen Gent en Menen en zaterdag dus ook tegen hekkensluiter Waremme.

 

Winst van Knack Volley levert de ploeg van coach Steven Vanmedegael een voorlopige eerste plaats in competitie op. En dan is het afwachten wat Lindemans Aalst op zaterdagavond in Achel doet? Niet zomaar een klusje want al heel wat ploegen gingen dit seizoen onderuit in Sportcentrum De Koekoek in Achel, inclusief Knack Volley. En behoudt Knack Volley die eerste plaats in competitie.

 

Laatste speeldag

woensdag 05.02 om 20.30u : Knack Volley Roeselare – VBC Waremme

zaterdag 08.02 om 20.30u : Haasrode Leuven – Greenyard Maaseik

zaterdag 08.02 om 20.30u : Caruur Volley Gent – Decospan Volley Menen

zaterdag 08.02 om 20.30u : Tectum Achel – Lindemans Aalst

 

eejo

Nieuwsbrief

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang alle nieuwtjes van Knack Volley in je mailbox!

* Verplicht veldKnack
ISS
Volvo
Dovy Keukens
Patrick
Fine Fleur
Alheembouw
Decostere Accountancy
Roeselare
Filou
vivium
Tomabel
Door deze site te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Cookies kunnen worden beheerd in uw browser of de apparaatinstellingen.