Home | Nieuws | Etixx Sports Nutrition sportvoedingspartner van Knack Volley Roeselare

Etixx Sports Nutrition sportvoedingspartner van Knack Volley Roeselare

09/11/2018

Etixx Sports Nutrition biedt volleyballers een gezonde ondersteuning voor duurzame sportprestaties. Met de juiste eetgewoonten kan je sportprestaties verbeteren. Voor de spelers van Knack Roeselare is het belangrijk om de juiste voedingsstoffen op het juiste moment in te nemen. Zo kunnen ze het maximum uit hun trainingen halen en zorgen ze ervoor dat hun lichaam goed kan herstellen na een wedstrijd of training.

Het complete Etixx sportvoedings- en supplementengamma ondersteunt de spelers hierin perfect, door hen optimaal bij te staan in het gebruik van de meest aangewezen sportvoeding ter bevordering van energieproductie, hydratatie, spieropbouw, recuperatie,… voor, tijdens en na de training en in de aanloop van een wedstrijd.

Elk product is ontwikkeld samen met de medische teams van topsporters en draagt bovendien het internationaal gekend ‘Informed Sport’ dopingvrije kwaliteitslabel.

namens Etixx Sports Nutrition

Kenny Van Damme

Nieuwsbrief

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang alle nieuwtjes van Knack Volley in je mailbox!

* Verplicht veldKnack
ISS
Volvo
Dovy Keukens
Patrick
Fine Fleur
Alheembouw
Decostere Accountancy
Roeselare
Filou
vivium
Tomabel
Door deze site te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Cookies kunnen worden beheerd in uw browser of de apparaatinstellingen.