Home | Nieuws | Europees duel op Schiervelde

Europees duel op Schiervelde

18/01/2019

Neen, voor een goede verstaander, er staat zaterdagavond geen Champions League-match op het programma op Schiervelde. Daarvoor is het wachten tot in februari met de komst van Halkbank Ankara (donderdag 14 februari) en United Volleys Frankfurt (woensdag 27 februari). En toch speelt Knack Volley zaterdagavond ‘Europees’ want ook tegenstander BDO Haasrode Leuven was deze week internationaal aan het werk.

Maar waar Knack Volley dinsdagavond met een 2-3 overwinning tegen United Volleys Frankfurt van het veld stapte, verloor Haasrode-Leuven donderdagavond zijn uitwedstrijd bij Yoav KFAR SABA uit Hapoel (Israel) met 1-3 cijfers.

 

Het klinkt wellicht heel bizar dat BDO Haasrode Leuven, dat deze week actief was in de Europese Challenge Cup, momenteel, met slechts twee overwinningen, voorlaatste staat in de EuroMillions Volley League. Het is duidelijk dat coach Kris Eyckmans, na de uitgaande transfers in het tussenseizoen, zijn team moeilijker op de rails krijgt dan de voorbije jaren. De doelstelling om op het einde van dit seizoen opnieuw de vijfde plaats in het klassement in te nemen lijkt momenteel veraf.   

 

Dit BDO Haasrode Leuven lijkt voor de buitenstaanders dan misschien wel een vogel voor de kat, feit is dat coach Steven Vanmedegael en assistent-coach Pieter Roesems woensdag op de terugweg uit Frankfurt reeds volop bezig waren met de match van zaterdagavond. Competitiewedstrijd of Champions League-match, beide worden op dezelfde uitgebreide en respectvolle manier voorbereid door het coachesduo. Wij zien alvast uit naar de match van zaterdagavond al was het maar om de opstelling te weten van de spelers die op het terrein zullen komen.

 

eejo

Nieuwsbrief

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang alle nieuwtjes van Knack Volley in je mailbox!

* Verplicht veldKnack
ISS
Volvo
Dovy Keukens
Patrick
Fine Fleur
Alheembouw
Decostere Accountancy
Roeselare
Filou
vivium
Tomabel
Door deze site te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Cookies kunnen worden beheerd in uw browser of de apparaatinstellingen.