Home | Nieuws | Even de handen uit de mouwen steken

Even de handen uit de mouwen steken

31/01/2020

Op zaterdag, 1 februari, start de kortste maand van een volleybalseizoen. Maar een blik op de kalender leert ons dat er voor Knack Volley Roeselare ZEVEN wedstrijden geprogrammeerd staan op 29 dagen. Waarvan er drie, de Bekerfinale en de twee Champions League-matchen, tot de categorie SU-PER-BE-LANG-RIJK behoren. Waarvan de laatste twee niet mogen onderschat worden omdat ze de poort naar de play-offs moeten openen. En waarvan de eerste twee wedstrijden het team een goed gevoel moeten geven om wat volgt succesvol aan te vatten.

Knack Volley startte januari 2020 gewoonweg schitterend in de EuroMillions League. Met twee overduidelijke overwinningen tegen hun sterkste rivalen, Greenyard Maaseik en Lindemans Aalst. Met setstanden die onze concurrenten wel even pijn aan de ogen zullen gedaan hebben. Maar veel tijd om te juichen kreeg Knack Volley niet. Deze week volgde een pijnlijke 3-0 nederlaag in Kedzierzyn waar Knack Volley wel strijdend ten onder ging. Vanaf zaterdag staat de focus opnieuw op de Belgische competitie. Tegenstanders Tectum Achel op zaterdag en hekkensluiter VBC Waremme op woensdag (let op! wedstrijd van zaterdag 8 februari werd verschoven naar woensdag 5 februari) lijken dan misschien wel mindere goden, Knack Volley beschouwt deze twee wedstrijden wel als voorbereiding op het behalen van zijn tweede prijs van dit seizoen na het binnenhalen van de Supercup in oktober.

 

Tectum Achel is geen onbekende voor Knack Volley. Beide teams ontmoeten elkaar voor de vierde maal dit seizoen. Tweemaal in de bekercompetitie, met 3-1 verlies uit en 3-0 winst thuis, uitwedstrijd met 0-3 en nu met de terugwedstrijd in de reguliere competitie. Tectum Achel, momenteel vierde in het klassement, is een team dat men best niet in de wedstrijd laat komen. Want wat ervaring betreft zitten ze met Tim Verschueren (°1978), Rob Bontje (°1981), Koen Brouns (°1986), Thomas Koelewijn (°1988) en Brian Schouren (°1990) toch een heel pak boven het gemiddelde van de andere teams in de EuroMillions League.

 

 

Knack Volley kalender (FEBRUARI)

 

zaterdag 01 februari om 20.30u: Knack Volley Roeselare – Tectum Achel (reguliere competitie)

woensdag 05 februari om 20.30u: Knack Volley – VBC Waremme (reguliere competitie)  ipv zaterdag 08 februari

dinsdag 11 februari om 20.30u: Knack Volley Roeselare – VfB Friedrichshafen (Champions League)

ZONDAG 16 FEBRUARI OM 14U: LINDEMANS AALST – KNACK VOLLEY ROESELARE (BEKERFINALE ANTWERPEN)

woensdag 19 februari om 20.30u: Knack Volley Roeselare – Vojvodina Novi Sad (Champions League)

zaterdag 22 februari om 20.30u: (wellicht Decospan Menen) – Knack Volley Roeselare (qualification round play-offs away)

zaterdag 29 februari om 20.30u: Knack Volley Roeselare – (wellicht Decospan Menen) (qualification round play-offs home)

 

eejo

Nieuwsbrief

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang alle nieuwtjes van Knack Volley in je mailbox!

* Verplicht veldKnack
ISS
Volvo
Dovy Keukens
Patrick
Fine Fleur
Alheembouw
Decostere Accountancy
Roeselare
Filou
vivium
Tomabel
Door deze site te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Cookies kunnen worden beheerd in uw browser of de apparaatinstellingen.