Home | Nieuws | Fine Fleur: van grond tot mond

Fine Fleur: van grond tot mond

04/03/2017

Reo Veiling, de overbuur van Schiervelde in de Diksmuidsesteenweg, is sinds dit seizoen met hun huismerk “Fine Fleur” trotse sponsor van Knack Volley Roeselare (Fine Fleur staat op de spelersbroekjes en verschijnt op de led boarding).

Fine Fleur (http://www.finefleur.be/nl/) is een merk van kwalitatieve groenten, gekweekt bij lokale boeren en onderworpen aan een strenge kwaliteitscontrole. Fine Fleur is te verkrijgen in verschillende warenhuizen, o.a. bij AD Delhaize in de Steenstraat, ook een trouwe sponsor van Knack Volley. 

 

In het promofilmpje zien we Gust, de Knack Volley huismascotte, met zijn karretje op zoek gaan naar lekkere groentjes op het West-Vlaamse platteland. Hij gaat langs bij Lieven Dejonghe, een tuinbouwer uit Westrozebeke. Daar krijgt Gust een bak sla die hij ter controle naar de Reo Veiling in Roeselare brengt. Na een ‘grondige’ kwaliteitscontrole krijgt de bak sla het Fine Fleur-label ter goedkeuring. Uiteindelijk eindigen we bij AD Delhaize waar Gust trots de bak sla in de rekken plaatst naast de andere groentjes van Fine Fleur.

Nieuwsbrief

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang alle nieuwtjes van Knack Volley in je mailbox!

* Verplicht veldKnack
ISS
Baloise
Volvo
Dovy Keukens
Patrick
Fine Fleur
Alheembouw
Decostere Accountancy
Roeselare
Filou
Durabrik
Door deze site te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Cookies kunnen worden beheerd in uw browser of de apparaatinstellingen.