Home | Nieuws | Focus verleggen

Focus verleggen

11/12/2016

Drie dagen na de Champions League thriller tegen Europese topploeg Belogorie Belgorod trekt Knack Volley naar VBC Waremme, voorlaatste in de EuroMillions Volley League. Dit betekent de focus totaal verleggen, niet echt een eenvoudige oefening voor spelers én technische staf.

Minder zorgen bij VBC Waremme waar men zondag uitkijkt naar ‘La venue de Saint-Nicolas’ die de wedstrijd om 15u zal starten met ‘un vrai coup d’envoi du match’. Nadat de middag reeds startte met tartiflette en hot dogs. Knack Volley van zijn kant hoopt op een volgende 0-3 overwinning. Niets wordt echter aan het toeval overgelaten en daarom bereidt Knack Volley op zondag deze wedstrijd voor met een morgentraining in het EVC te Vilvoorde. Om na de match opnieuw vlug de focus te kunnen verleggen. Naar de laatste vier wedstrijden van 2016 die zich, stuk voor stuk, als echte knallers aankondigen.

 

woensdag 14 december om 20.30u: Lindemans Aalst – Knack Volley (1/2 finale Beker heen)

zaterdag 17 december om 20.30u: Knack Volley – Callant Antwerpen (competitie)

donderdag 22 december om 20.30u: Perugia – Knack Volley (Champions League)

woensdag 28 december om 20.30u: Knack Volley – Lindemans Aalst (1/2 finale Beker terug)

 

eejo

Nieuwsbrief

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang alle nieuwtjes van Knack Volley in je mailbox!

* Verplicht veldKnack
ISS
Volvo
Dovy Keukens
Patrick
Fine Fleur
Alheembouw
Decostere Accountancy
Roeselare
Filou
vivium
Tomabel
Door deze site te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Cookies kunnen worden beheerd in uw browser of de apparaatinstellingen.