Home | Nieuws | Geen tijd om na te genieten

Geen tijd om na te genieten

26/01/2020

Na de toch wel impressionante en overtuigende overwinning van Knack Volley in Aalst zou een (klein) feestje niet misstaan hebben. Of toch op zijn minst enkele momenten van heerlijk nagenieten. Helaas, driewerf helaas… Zondagmorgen tekende iedereen al om 8.30u present op Brussels Airport. Polen, meer bepaald de Poolse kampioen Kedzierzyn-Kozle wenkte.

Spelers en staff keerden na de deugddoende demonstratie in de Ajuinenstad niet terug richting Roeselare. Vermits er zondagmorgen redelijk vroeg appel werd geblazen op de luchthaven, werd de GPS zaterdagavond ingesteld op Van Der Valk in Zaventem. Omdat het hotel verwittigd was dat het wel eens laat inchecken zou kunnen worden, schrokken ze zich daar een hoedje dat het donkerblauwe gezelschap al tegen 23 uur de parking opdraaide. Physio Stefaan had letterlijk nog even de handen vol, vooraleer iedereen schaapjes kon tellen.

 

Zoals gezegd, tegen half negen leverde de hotel shuttle iedereen zondagmorgen af op de luchthaven. Toch hier en daar een paar iets minder grote ogen gemerkt… Nagenieten lukt toch altijd wel blijkbaar. Na de twee uur durende vlucht naar Warsaw en een tussenstop van goed een uur kon iedereen zich (bijna) letterlijk in de propeller-Bombardier wurmen voor een opstijgen-landen vluchtje van nauwelijks drie kwartier richting Katowice. Daarna nog een uurtje bus en omstreeks 16 uur streek het gezelschap neer in het zeer, zeer rustig gelegen spelershotel in Kedzierzyn.

 

Na een kleine snack werd de fitness /welness opgezocht om de stramme reisspieren even te verwennen. Vooraleer aan te schuiven aan het avondbuffet, trakteerde coach Steven zijn strijders nog op een aperitiefje: een uurke video. En neen, geen netflix-filmpje…

 

De bedden wenkten en niemand kon de lokroep weerstaan. Tijd voor dromenland, waar de Poolse kampioen verslaan niet eens moeilijker lijkt dan winnen in een carnavalstad…

 

Voor Knack Volley Nieuws, GDI, vanuit een koud (-2°) en grijs Kedzierzyn-Kozle.

Nieuwsbrief

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang alle nieuwtjes van Knack Volley in je mailbox!

* Verplicht veldKnack
ISS
Volvo
Dovy Keukens
Patrick
Fine Fleur
Alheembouw
Decostere Accountancy
Roeselare
Filou
vivium
Tomabel
Door deze site te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Cookies kunnen worden beheerd in uw browser of de apparaatinstellingen.