Home | Nieuws | Gertjan Claes ruilt Knack Volley voor Lindemans Aalst

Gertjan Claes ruilt Knack Volley voor Lindemans Aalst

19/05/2017

Receptie-aanvaller Gertjan Claes (°1985), einde contract bij Knack Volley, speelt volgend seizoen bij Lindemans Aalst. Na vijf seizoenen Knack Volley keert Gertjan terug naar waar het allemaal begon voor hem. Lindemans Aalst, het vroegere Asse-Lennik, haalt met Gertjan zijn  zesde Belgische speler binnen in de stad ‘Oilsjt’. Met Gertjan Claes neemt een tweede ‘golden boy’, die tussen 2012 en 2017 vijf opeenvolgende kampioenentitels, drie bekerwinsten en twee supercups veroverde, afscheid van Knack Volley.

Knack Volley wil Gertjan Claes heel nadrukkelijk bedanken voor de voorbije vijf fijne jaren in Roeselare. Gertjan was een speler die door zijn positieve ingesteldheid op het terrein en zijn bereikbaarheid ernaast heel geliefd was bij de Knack Volley supporters. Ook bij coaches en spelers laat Gertjan een heel grote appreciatie achter. Omwille van zijn doorgedreven werkkracht en teamspirit op training en in de wedstrijden was hij steeds een voorbeeld voor iedereen. Zelfs zijn twee zware blessures in die vijf jaar weerhielden er Gertjan niet van om altijd aanwezig te zijn binnen de club en zijn teamgenoten te helpen waar nodig. De hele Knack Volley Family wenst Gertjan, samen met zijn echtgenote Jill, dochtertje Fenne en de komende baby, het allerbeste toe in hun verdere toekomst.

 

eejo

Nieuwsbrief

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang alle nieuwtjes van Knack Volley in je mailbox!

* Verplicht veldKnack
ISS
Volvo
Dovy Keukens
Patrick
Fine Fleur
Alheembouw
Decostere Accountancy
Roeselare
Filou
vivium
Tomabel
Door deze site te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Cookies kunnen worden beheerd in uw browser of de apparaatinstellingen.