Home | Nieuws | Gezonde voeding voor de sportende jeugd

Gezonde voeding voor de sportende jeugd

11/11/2016

Op dinsdag 8 november gaf Knack Volley-voedingsdeskundige Gino Devriendt een voordracht over ‘Gezonde voeding voor de sportende jeugd’. Deze voordracht, waarop iedereen van de Knack Volley Academy werd uitgenodigd, ging door in de Rode Zaal van Schiervelde en kon op een 45-tal aanwezigen rekenen die heel geboeid en geïnteresseerd de uiteenzetting van Gino Devriendt volgden.

Na het eerder behalen van zijn diploma als gegradueerde in de voedings –en dieetleer (1998) specialiseerde Gino Devriendt zich tot sportdiëtist aan de HAN te Nijmegen (Nederland). Momenteel is hij al enkele jaren verbonden aan het Centrum voor Sportgeneeskunde van het UZ Gent als zelfstandig sportdiëtist. Hij komt er in contact met zeer diverse sporters gaande van zwemmers, lopers, voetballers, triatleten, fietsers, tennissers, … tot zelfs schermers en golfers. Inmiddels is Gino al aan zijn zesde seizoen begonnen bij Knack Volley Roeselare. Hij volgt er de spelers nauwgezet op wat betreft voeding en stuurt bij waar nodig.

Naast zijn verbondenheid aan het Sportcentrum van het UZ Gent, is hij ook verbonden aan sportclubs als Club Brugge KV, de Red Flames en werkt hij ook voor de atleten die verbonden zijn aan de Vlaamse AtletiekLiga en de roeiers van de Vlaamse Roei Liga.

 

eejo

 

 

 

 

 

 

 

Nieuwsbrief

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang alle nieuwtjes van Knack Volley in je mailbox!

* Verplicht veldKnack
ISS
Volvo
Dovy Keukens
Patrick
Fine Fleur
Alheembouw
Decostere Accountancy
Roeselare
Filou
vivium
Tomabel
Door deze site te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Cookies kunnen worden beheerd in uw browser of de apparaatinstellingen.