Home | Nieuws | Giant killer op bezoek

Giant killer op bezoek

20/02/2019

We starten deze maal met een quizvraag: welk team wint dit seizoen in de EuroMillions Volley League zowel van Greenyard Maaseik als van Lindemans Aalst? Stel 100 volleybalkenners voor de start van het seizoen deze vraag en het spontane antwoord luidt wellicht Knack Roeselare. Of misschien Par-ky Menen in eigen huis. Maar niemand, maar dan ook NIEMAND, tenzij coach Philippe Barca Cysique, zou VBC Waremme hebben geantwoord. En zie…

VBC Waremme is zonder twijfel DE ploeg van de tweede ronde. Met een zeven op zeven (!) in de terugronde zijn ze op dit ogenblik nog steeds ongeslagen. Wat een verschil met de heenronde toen ze slechts één overwinning, tegen buur Axis Guibertin, op de tabellen konden plaatsen. Van een voorlaatste plaats in het klassement klommen de WaWa’s ondertussen op naar de vijfde plaats. Een plaats          die ze kost wat kost willen verdedigen om toch maar in die top zes te eindigen. Woensdagavond maken we op Schiervelde dus kennis met Roman Abinet (best scorer), Serghei Predius (service kanon), Julien Gatineau (best libero), Lienert Cosemans (langste setter) om maar deze te noemen.

 

Maar ook Knack Volley wil zijn eerste plaats in het klassement verdedigen. Winst met 3-0 of 3-1 betekent drie kostbare punten en de zekerheid om de reguliere competitie af te sluiten op plaats één of twee. Ongeacht het resultaat van de topper Greenyard Maaseik-Knack Roeselare die zaterdag staat geprogrammeerd.

 

Ploeg van de week zijn de eigen Knack Volley ballenjongens en ballenmeisjes olv verantwoordelijken Filiep Degraer en Bernadette Vandaele.

 

Gratis tickets zijn te reserveren via de website. Er wordt wel een 1 euro administratieve kost aangerekend. Aan de deur komt u er vanavond volledig gratis in.

 

eejo

Nieuwsbrief

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang alle nieuwtjes van Knack Volley in je mailbox!

* Verplicht veldKnack
ISS
Volvo
Dovy Keukens
Patrick
Fine Fleur
Alheembouw
Decostere Accountancy
Roeselare
Filou
vivium
Tomabel
Door deze site te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Cookies kunnen worden beheerd in uw browser of de apparaatinstellingen.