Home | Nieuws | Grote Knack Volley Paasactie

Grote Knack Volley Paasactie

05/02/2018

Eén van de sportieve doelstellingen van Knack Volley Roeselare is met eigen opgeleide jeugdspelers een rol te spelen aan de top van het volleybal.

Deze doelstellingen kunnen slechts behaald worden via een degelijke opleiding die oog heeft voor o.m. gezondheid en preventie.

 

Het realiseren van de doelstellingen voor onze jeugd kan niet zonder materiële ondersteuning. Deze vorm van hulp is automatisch gekoppeld aan financiële inbreng op basis van fondsenwerving.

 

Knack Volley Roeselare is op dit vlak niet aan zijn proefstuk toe. In november 2017 organiseerde het een pannenkoekenverkoop. De opbrengst gaf de mogelijkheid onze jeugd te ondersteunen bij het behalen van hun sportieve doelstellingen door het aankopen van zestig halters (500 gr, 1 en 2 kg), twee sets van veertig markeerhoedjes voor terreinafbakening, coachborden, therabanden en trainingsladders.

 

Deze investeringen hebben een positieve invloed op de inzet en de motivatie van onze jeugd en vergroot hun honger naar het verder werken op de ingeslagen weg. Immers hun resultaten liegen er niet om.

 

Aan ons dus om initiatieven te nemen om te helpen bij het realiseren van hun doelstellingen.

Daarom blijven wij niet bij de pakken zitten. Wij nemen de uitdaging aan en organiseren "De Grote Paasactie" t.v.v. de jeugd van Knack Volley Roeselare.

 

Door deel te nemen aan deze actie steun je de Knack Volley Jeugd in schijven van 8 euro. Dit is een WIN/WIN-actie. Per schijf van 8 euro komt er budget beschikbaar voor onze jeugdwerking. Jij krijgt hiervoor een doos met 12 figuren, 8 paaseieren en 4 kuikentjes, samen goed voor 450 gr. melkchocolade.

 

Je steunt onze jeugd dus eenvoudig door het invullen van de bestelbon in bijlage en deze SAMEN met het te betalen bedrag in een gesloten omslag te stoppen. Vermeld op de omslag je naam of deze van de speler. Geef de omslag aan secretaris Johny Engels of post hem in de Knack-brievenbus op Schiervelde of in het VMS.

 

We zijn ervan overtuigd dat iedere Knack Volley Jeugdspeler een extra inspanning zal leveren om zoveel mogelijk dozen aan de man/vrouw te brengen.  Trouwens, diegene die het grootst aantal dozen op zijn naam kan schrijven, krijgt een mooi aandenken.

 

De Paashaas wil iedereen graag snel bedienen. Daarom vraagt hij om je bestelling te plaatsen voor vrijdag 16 februari 2018. Dus wacht niet te lang. De dozen worden heel vlug geleverd.

 

Klik op het OTOF-logo. Zo kan je de bestelbon downloaden.

 

 

Alvast een welgemeende dankjewel!

 

Jeugdspelers en begeleiders Knack Volley Roeselare

 

P.S.: De vertegenwoordiger van de Paashaas bij Knack Volley Roeselare is secretaris Johny Engels. Je kan Johny bereiken op het nummer 0472/ 34 23 89 of via johnyengels@skynet.be.

Nieuwsbrief

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang alle nieuwtjes van Knack Volley in je mailbox!

* Verplicht veldKnack
ISS
Baloise
Volvo
Dovy Keukens
Patrick
Fine Fleur
Alheembouw
Decostere Accountancy
Roeselare
Filou
Durabrik
Door deze site te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Cookies kunnen worden beheerd in uw browser of de apparaatinstellingen.