Home | Nieuws | Guibertin / Menen / Ankara / Aalst

Guibertin / Menen / Ankara / Aalst

24/01/2017

Neen, dit is geen directe treinverbinding verzorgd door de NMBS maar wel een opsomming van de vier ‘stations’ die de blauwe Knack Volley-express in de komende twee weken aandoet. Mocht je géén plaatsje meer hebben kunnen reserveren voor de Europese thuismatch tegen het Italiaanse Perugia dan blijven deze vier mogelijkheden nog open staan. Opstappen aub!

Te starten met de thuismatch tegen Guibertin (woensdag 25 januari), dat sinds Nieuwjaar zowel VHL Leuven (3-0) als VDK Gent (3-1) puntenloos naar huis stuurde. Vervolgens de korte verplaatsing naar de buren in Menen (zaterdag 28 januari) dat vorige speeldag Topvolley Antwerpen met 3-1 op hun donder gaf. Dan volgende week de vierde Champions League-match, tegen Halkbank Ankara (woensdag 1 februari), en die zullen na de 1-3 opdoffer in eigen huis zeker en vast revanche willen komen nemen op Schiervelde. En tenslotte de match tegen Lindemans Aalst (zaterdag 4 februari) waar Knack Volley Roeselare voor een vierde 3-0 op rij wil gaan. En die tevens de laatste wedstrijd is als voorbereiding op de bekerfinale in het Antwerpse Sportpaleis op zondag 12 februari (om 14u) tegen Maaseik. Je hebt toch al deze tickets besteld samen met de Basic, Brons, Silver of Gold formule? Ook hoog tijd om dit NU te doen. Anders mis je de trein…

 

eejo

Nieuwsbrief

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang alle nieuwtjes van Knack Volley in je mailbox!

* Verplicht veldKnack
ISS
Baloise
Volvo
Dovy Keukens
Patrick
Fine Fleur
Alheembouw
Decostere Accountancy
Roeselare
Filou
Durabrik
Door deze site te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Cookies kunnen worden beheerd in uw browser of de apparaatinstellingen.