Home | Nieuws | Heb JIJ je ticket al gereserveerd?

Heb JIJ je ticket al gereserveerd?

15/01/2018

Nog niet?

Dan wordt het hoog tijd want vandaag of morgen is het je laatste kans of anders mis je gegarandeerd deze wereldtopper in de eerste Champions League thuismatch van Knack Volley. Zijn naam? Ivan Zaytsev, receptie-hoek, 2m02 groot, 104 kg zwaar, 29 jaar, 3m60 aanvalshoogte, 3m55 blokhoogte… en het volleybalnet hangt amper 2m43 hoog.

 

En bij Sir Colussi Sicoma Perugia lopen er nog een paar van dit soort volleybaltoppers rond. Wat denk je van hun Servische opposite Aleksandar Atanasijevic die 34 punten (met een aanvalspercentage van 67%!)  scoorde in de openingsmatch tussen Perugia en Civitanova? En van hun Argentijnse setter Luciano De Cecco, de Italiaanse libero Massimo Colaci, de Servische middenman Marko Podrascanin, de Oostenrijker Alexander Berger en de Amerikaan Aaron Russell, stuk voor stuk internationals met een lange staat van verdienste in hun eigen land.

 

Wie dus van volleybal houdt heeft geen enkele reden om dinsdagavond thuis te blijven. Reserveren kan nog op tickets@knackvolley.be of via de rechtstreekse link op www.knackvolley.be .

 

NU doen!

 

eejo

Nieuwsbrief

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang alle nieuwtjes van Knack Volley in je mailbox!

* Verplicht veldKnack
ISS
Baloise
Volvo
Dovy Keukens
Patrick
Fine Fleur
Alheembouw
Decostere Accountancy
Roeselare
Filou
Durabrik
Door deze site te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Cookies kunnen worden beheerd in uw browser of de apparaatinstellingen.