Home | Nieuws | Heen en terug 286,8 km

Heen en terug 286,8 km

16/12/2017

Precies 286,8 km heen en terug geeft Routenet/Routeplanner aan voor de verplaatsing naar Mont-Saint-Guibert. In tijdsduur tweemaal 1:34 uur en dan moeten de wegen nog vlot berijdbaar zijn. Een verre verplaatsing? Zeker niet voor coach Emile Rousseaux want Axis Guibertin speelt bij wijze van spreken in zijn achtertuin. Voor de spelers van Knack Volley dan? Ook niet echt want slechts een peulschil t.o.v. de verplaatsing die volgende week naar het Italiaanse Civitanova geboekt staat.

En wat lezen we op de website van Axis Guibertin? Dat de landskampioen zal verwelkomd worden met “des pains raclettes, des hot dogs, du vin chaud, du chocolat chaud, du pecket (wat-dit-ook-mag-zijn?), etc…” Dat klinkt alvast heel wat warmer en meer uitnodigend dan tijd voor Cécémel en Spa in het West-Vlaamse Roeselare. Maar we lezen ook dat de Waalse supporters worden opgeroepen “de rallier nos Guibertosi pour mettre le feu au Guiberdôme…” Betekent dit dat we zondag om 18u in de Waalse ‘Gel van Hiebertin’ zullen terechtkomen? Dit zou best kunnen want vooral in eigen huis is Axis Guibertin best niet te onderschatten. Met de komst van Seppe Baetens, Wannes De Beul en nu ook nog Aljosa Urnaut als vervanger voor de ongelukkige Pool Krzystof Gulak die met afgescheurde kruisbanden out is voor de rest van het seizoen staat de Waalse middenmoter sterker dan de voorbije jaren. Tel hierbij nog de ervaren middenman Hans Goverde en de Poolse opposite Robert Wojcik, momenteel tweede topscorer in de EuroMillions Volley League, en dan weet je het wel. Knack Volley zal zich niet mogen laten vangen aan dit ‘tussendoortje’ na de bekermatch tegen Par-ky Menen en de Champions League-match tegen de absolute Italiaanse topper Cucine Lube Civitanova, dat momenteel schittert op de Men’s Club World Championship in Polen. Bovendien leidt winst voor Knack Volley tot de pole-positie in het klassement omdat Noliko Maaseik geniet van een competitievrij-weekend.

 

Afspraak zondag 17 december om 18u in het Centre sportif Jean Moisse, Rue des Hayeffes te Mont-Saint-Guibert. Dat betekent dat iedere Knack Volley-supporter van 14u tot 16u nog alle tijd heeft om langs te lopen bij het Knack Volley Animatieteam op de Roeselaarse Kerstmarkt vooraleer de trip aan te vatten.

 

eejo

Nieuwsbrief

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang alle nieuwtjes van Knack Volley in je mailbox!

* Verplicht veldKnack
ISS
Volvo
Dovy Keukens
Patrick
Fine Fleur
Alheembouw
Decostere Accountancy
Roeselare
Filou
vivium
Tomabel
Door deze site te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Cookies kunnen worden beheerd in uw browser of de apparaatinstellingen.