Home | Nieuws | Heenwedstrijd kwartfinale Beker van België

Heenwedstrijd kwartfinale Beker van België

07/11/2018

Woensdagavond 7 november om 21u staat al geruime tijd in ‘zwart en wit’ aangestipt in de agenda van volleybalminnend Lendelede. Een droomaffiche in de heenwedstrijd van de kwartfinales van de Beker van België voor de leider in Liga B, Black and White Company Lendelede. De thuisploeg ontvangt dan immers buur Knack Volley Roeselare, huidig bekerwinnaar, in sporthal Steuren Ambacht.

Met Bart Hungenaert, Ward Coucke (2), Jeroen Balduyck (9) en Joppe Paulides (3) krijgt Knack Volley een trainer en drie spelers tegenover zich die een verleden delen in sporthal Schiervelde. En tel hierbij nog scouter Aline Espeel, momenteel als Event Manager aan de slag in de Knack Volley Office. Anderzijds speelde middenman Pieter Coolman in een vroeger verleden nog bij Lendelede.

 

Voor Knack Volley wordt het de eerste wedstrijd van een héél drukke week met vier wedstrijden op acht dagen. Maar zoals steeds bij Roeselare wordt ook deze verplaatsing met het nodige respect voorbereid met het oog op een goede uitgangspositie voor de return op woensdag 14 november om 20.30u op Schiervelde.

 

Bij Black and White Company Lendelede wil men de bezoekers uit Roeselare op een passende manier ontvangen. Er worden zo’n 120 à 150 zitplaatsen voorzien voor Knack Volley supporters, de rest zal moeten tevreden nemen met een staanplaats.

 

eejo

Nieuwsbrief

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang alle nieuwtjes van Knack Volley in je mailbox!

* Verplicht veldKnack
ISS
Volvo
Dovy Keukens
Patrick
Fine Fleur
Alheembouw
Decostere Accountancy
Roeselare
Filou
vivium
Tomabel
Door deze site te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Cookies kunnen worden beheerd in uw browser of de apparaatinstellingen.