Home | Nieuws | Helpende handen nodig

Helpende handen nodig

05/05/2018

Knack Volley Jeugd richt volgend weekend een manche in van de Vlaamse Jeugdkampioenschappen op Schiervelde. Op zaterdag 12 mei worden de U17 jongens uitgenodigd, op zondag 13 mei komen de U17 meisjes aan de beurt. Zowel Knack Roeselare als Bevo Roeselare vertegenwoordigen West-Vlaanderen in deze eindrondes.

Kom zeker een kijkje nemen maar we hebben ook nog vele helpende handen nodig.  Mogen we voor een laatste keer dit seizoen beroep doen op jullie hulp voor toegangscontrole, scorebordbediening ( met meer dan 100 jeugdspelers moet dit lukken) en hulp in de bar. Dergelijke organisaties zijn broodnodig om de budgetten rond te krijgen. Mogen we er daarom op aandringen dat iedereen een inspanning doet hiervoor. Vele handen maken licht werk voor iedereen. Je hoeft niet de hele dag te helpen, enkele uren bijspringen maakt al een groot verschil. Voor alle medewerkers is een hapje en een drankje voorzien. Graag antwoord uiterlijk zondagavond 6 mei naar Johnyengels@skynet.be wanneer je kan helpen, zodat de planning kan worden afgewerkt. Bedankt voor de inspanning en geniet van het mooie weekend.

 

namens het jeugdbestuur

Stefaan Verhoyen

Nieuwsbrief

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang alle nieuwtjes van Knack Volley in je mailbox!

* Verplicht veldKnack
ISS
Baloise
Volvo
Dovy Keukens
Patrick
Fine Fleur
Alheembouw
Decostere Accountancy
Roeselare
Filou
Durabrik
Door deze site te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Cookies kunnen worden beheerd in uw browser of de apparaatinstellingen.