Home | Nieuws | Het aftellen naar de bekerfinale is begonnen

Het aftellen naar de bekerfinale is begonnen

10/02/2017

De bijna 1200 tickets werden aan de Knack Volley-supporters bezorgd, de blauwe T-shirts hangen uit aan de kleerkast, de tafels en de stoelen voor de brunch op zondagmorgen staan geschikt, de autobussen werden geboekt, enz …

Maar vooral, de spelers hebben vandaag samen met coaches Emile en Steven hun laatste training op Schiervelde afgewerkt. Knack Volley Roeselare is volledig klaar om zaterdagmorgen naar Antwerpen af te reizen. Op zaterdag staat een training in het Antwerps Sportpaleis op het programma, samen met de andere traditionele voorbereidingen als gold het een Europese Champions League topmatch. En vanaf zondagmiddag sijpelen de Knack Volley supporters het Sportpaleis binnen om samen de beruchte BLUE WALL te vormen. De honger naar de tiende bekerwinst is héél groot in het Hart van West-Vlaanderen. En mocht de beker opnieuw naar Roeselare verhuizen, dan is iedereen achteraf van harte welkom op het feestje in Bistro Schiervelde.   

 

eejo

Nieuwsbrief

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang alle nieuwtjes van Knack Volley in je mailbox!

* Verplicht veldKnack
ISS
Volvo
Dovy Keukens
Patrick
Fine Fleur
Alheembouw
Decostere Accountancy
Roeselare
Filou
vivium
Tomabel
Door deze site te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Cookies kunnen worden beheerd in uw browser of de apparaatinstellingen.