Home | Nieuws | Hoe warm wordt het in de Hel van Mjiende?

Hoe warm wordt het in de Hel van Mjiende?

25/03/2017

Warm wordt het zaterdagavond zeker in zaal Vauban in Menen. Maar liever warm of zelfs heet dan een koude douche achteraf, vinden we. Ook in Menen leest men de kranten en weet men ondertussen dat Knack Volley met heel wat blessureleed af te rekenen heeft. Echte blessures en geen geveinsde…

Kapitein Hendrik Tuerlinckx is zeker nog enige tijd out en daarnaast zijn er ook de blessures van Matthijs Verhanneman, Piotr Orczyk en het trage herstel van Ruben Van Hirtum. Daarmee valt zo goed als de volledige aanvalskracht van Knack Volley op de hoeken en de oppositepositie weg. Een ontspannend Prefaxis Menen ruikt dus zeker zijn kans tegen dit gehavend Roeselare. Dat ook ‘au grand complet’ reeds zijn handen vol had met de buren uit Menen. Uit twee wedstrijden behaalden de mannen van coach Emile Rousseaux slechts een povere twee op zes: een moeizame 3-2 overwinning op Schiervelde werd gevolgd door een 3-1 pandoering in zaal Vauban.

 

Moeten we dus opnieuw schrijven van een Mission Impossible zoals bij de twee wedstrijden tegen Zenit Kazan? We denken het niet want dat zou afbreuk doen aan de uitzonderlijke klasse van de Russische wereldploeg die ondertussen al 32 overwinningen op rij heeft staan. We willen ook wijzen op de tweemaal 3 600 km die de Knack-boys deze week tussen maandagmorgen en donderdagnamiddag aflegden. Zoveel tijd om de play-off wedstrijd van zaterdagavond voor te bereiden was er dus niet. Op drie fronten spelen, en ook scoren, met een kern van (slechts) twaalf spelers heeft duidelijk ook een keerzijde van de medaille. Maar toch blijven we geloven in de kracht, naast de veerkracht op mentaal vlak, van dit Knack Volley. Dus laat het zaterdagavond maar warm worden in zaal Vauban. De blauwe aanwezigheid van veel Knack Volley-supporters die traditioneel de weg naar Menen vinden, zal ongetwijfeld zorgen voor een frisse wind.

 

eejo

Nieuwsbrief

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang alle nieuwtjes van Knack Volley in je mailbox!

* Verplicht veldKnack
ISS
Volvo
Dovy Keukens
Patrick
Fine Fleur
Alheembouw
Decostere Accountancy
Roeselare
Filou
vivium
Tomabel
Door deze site te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Cookies kunnen worden beheerd in uw browser of de apparaatinstellingen.