Home | Nieuws | Iedere vrijwilliger kampioen bij Knack Volley

Iedere vrijwilliger kampioen bij Knack Volley

12/05/2017

Donderdagavond organiseerde Knack Volley zijn traditionele afsluiter van het volleybalseizoen, de ‘After Season’. Dé gelegenheid binnen de club voor bestuur, spelers en staf om iets terug te doen voor de tientallen vrijwilligers die het hele seizoen klaarstaan voor hun ‘club of hearts’ Knack Volley Roeselare. Want al jarenlang kan Knack Volley dagelijks, wekelijks rekenen op de onbaatzuchtige en vrijwillige inzet van een grote groep medewerkers die nauwelijks wijzigt.

Het werd een avond met enkele glazen sprankelende wijn rond de oesterbar, een fotoshoot door Knack Volley-huisfotograaf Jo Naert die iedere vrijwilliger liet poseren met de EuroMillions Kampioenenbeker, een inspirerend dankwoord door voorzitter Francis De Nolf dat gevolgd werd door een fijn wederwoord met een verwijzing naar het afscheid van Stijn D’Hulst door kapitein Hendrik Tuerlinckx. Dan was het tijd voor de ‘Kampioenenhulde’. Neen, deze maal waren niet de spelers en de staf aan de beurt. Maar ontvingen alle aanwezige vrijwilligers, uit de handen van Hendrik, Matthijs, Stijn, Gertjan of Pieter, als blijk van grote dank, een ‘gouden Knack Roeselare Beker van België Landskampioen 2016-2017’-medaille en was er een tweede fotomoment, deze maal van de gehuldigden met de aanwezige spelers. Daarna was er ruim de tijd om aan te schuiven aan het lekkere zalmbuffet, waarvoor dank aan bestuurslid Kris Debouck van de firma Multi Fish. Een ijsje en/of een (aller)laatste glas bier sloot een gezellige avond in de gekende ‘One team, One family’-sfeer perfect af.

 

eejo

 

Foto's van Jo Naert

Nieuwsbrief

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang alle nieuwtjes van Knack Volley in je mailbox!

* Verplicht veldKnack
ISS
Volvo
Dovy Keukens
Patrick
Fine Fleur
Alheembouw
Decostere Accountancy
Roeselare
Filou
vivium
Tomabel
Door deze site te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Cookies kunnen worden beheerd in uw browser of de apparaatinstellingen.