Home | Nieuws | Interessant burenduel

Interessant burenduel

18/11/2016

Met het burenduel Knack Volley – Prefaxis Menen krijgen de toeschouwers op Schiervelde zaterdagavond nog eens een ouderwetse West-Vlaamse derby voorgeschoteld. Maar rekening houdend met het verleden, Menen won nog nooit op Schiervelde, lijkt het matchresultaat nu reeds voorspelbaar. Misschien moeten we daar iets aan doen?

Omdat het roteren van spelers blijkbaar rendeert kiezen we voor volgende onuitgegeven ploegopstelling. We starten met middenman Pieter Coolman en receptie-hoekspeler Matthijs Verhanneman, beide ex-Prefaxis Menen spelers, op ons rotatieblaadje. En vullen dat aan met spelverdeler Sander Depovere, libero Julien Lemay en Leonis Dedeyne die beurtelings als opposite of tweede middenman mag opdraven. Alle drie hebben ze een recent of ouder verleden bij Knack Volley. En tenslotte voegen we daar nog Stijn Dejonckheere, ook jaren in Menen gespeeld, aan toe die zich deze maal aanvallend mag uitleven op de receptie-hoek positie. Heel wat supporters langs beide zijden zouden zich wellicht in de ogen wrijven bij deze opstelling maar zo onwaarschijnlijk is ze nu ook weer niet. En voor wat animo zou ze zeker ook zorgen.

 

Neen, we laten beide trainer-coaches, Emile Rousseaux en Ratko Peris,  hun werk doen en wachten de ploegopstellingen nog even af. Knack Volley wil zijn koppositie in de EuroMillions Volley League vasthouden tot aan de start van de play-offs en daarom opnieuw uitpakken met een duidelijke 3-0 overwinning. Prefaxis Menen dat vorige speeldag VDK Gent met een 3-0 nederlaag terug naar huis stuurde, wil zijn kans gaan tegen de huidige landskampioen. Maar beseft ook wel dat een stunt niet dadelijk binnen de mogelijkheden ligt.  

 

eejo

Nieuwsbrief

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang alle nieuwtjes van Knack Volley in je mailbox!

* Verplicht veldKnack
ISS
Volvo
Dovy Keukens
Patrick
Fine Fleur
Alheembouw
Decostere Accountancy
Roeselare
Filou
vivium
Tomabel
Door deze site te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Cookies kunnen worden beheerd in uw browser of de apparaatinstellingen.