Home | Nieuws | Italiaanse avond met San Marco op Schiervelde

Italiaanse avond met San Marco op Schiervelde

15/02/2017

De topwedstrijden blijven zich aanmelden op Schiervelde. Op woensdagavond 15 februari (om 20.30u) ontvangt Knack Volley Roeselare het ongeslagen Sir Sicoma Colussi Perugia uit Italië in het kader van de Champions League-competitie. Knack Volley wil er een speciale Italiaanse avond van maken en vond hiervoor de perfecte bondgenoot in het San Marco team van de sympathieke uitbater Jan Leveugle. San Marco, het Italiaans restaurant in Roeselare waar ook alle Knack Volley-spelers zich thuis voelen.

Op woensdagavond vanaf 19u tot twee uur na de wedstrijd worden in de foyer verse pizza slices gebakken en geserveerd aan een democratische prijs. Vooraf reserveren is niet nodig.

 

Daarnaast is er ook nog de traditionele Knack Volley Menu in Bistro Schiervelde met deze maal een Oostends vispannetje met koffie of thee achteraf op het menu. Vooraf reserveren via office@knackvolley.be .

 

eejo

Nieuwsbrief

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang alle nieuwtjes van Knack Volley in je mailbox!

* Verplicht veldKnack
ISS
Volvo
Dovy Keukens
Patrick
Fine Fleur
Alheembouw
Decostere Accountancy
Roeselare
Filou
vivium
Tomabel
Door deze site te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Cookies kunnen worden beheerd in uw browser of de apparaatinstellingen.