Home | Nieuws | Jeroen Meus op bezoek bij Knack Volley Roeselare

Jeroen Meus op bezoek bij Knack Volley Roeselare

11/07/2019

Ruben Van Hirtum en Stijn Dejonckheere zetten een punt achter hun professionele volleybalcarrière bij Knack Volley Roeselare. Dit is ondertussen oud nieuws. Maar voordat ze Schiervelde voorgoed achter zich laten, hebben Ruben en Stijn nog één verrassing voor hun (ex-)collega’s in petto. Een afscheidsmaaltijd die ze samen met de sympathieke Jeroen Meus klaarmaken tijdens een training.

Op woensdag 5 juni was Jeroen Meus met de volledige productie caravan aanwezig op Schiervelde in Roeselare. Dit voor de opnames van Dagelijkse Zomerkost, het programma waarin televisie-kok Jeroen Meus zijn vaste keuken verlaat en erop uit trekt. Twintig dagen lang bezoekt Jeroen elke dag een gastvrije Vlaming die zijn deuren openzet voor een heerlijke portie dagelijkse zomerkost. En gastvrij waren ze zeker bij Knack Volley Roeselare…

 

Ben je ook zo benieuwd hoe deze uitzending eruit zag? Kijk dan zeker op donderdag 11 juli om 19.40u naar Dagelijkse Zomerkost op Eén. Heruitzendingen zijn er nog op dondergavond 11 juli om 23.05u en op vrijdagnamiddag 12 juli om 13.30u.

 

eejo

 

Herbekijk Meus meets Knack Volley

 

Nieuwsbrief

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang alle nieuwtjes van Knack Volley in je mailbox!

* Verplicht veldKnack
ISS
Volvo
Dovy Keukens
Patrick
Fine Fleur
Alheembouw
Decostere Accountancy
Roeselare
Filou
vivium
Tomabel
Door deze site te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Cookies kunnen worden beheerd in uw browser of de apparaatinstellingen.