Home | Nieuws | Jump for jobs

Jump for jobs

14/03/2019

Knack Volley Roeselare organiseert i.s.m. sponsors Randstad, Automobilia Volvo, Sadef, Mulder, VDL Bus & Coach en Roularta Media Group het jobevent JUMP FOR JOBS op donderdag 28 maart 2019 van 11u tot 19u in Evenementenhal Schiervelde, Diksmuidesteenweg 396 te Roeselare (VIP-lounge – ingang langs foyer).

JUMP FOR JOBS is een jobbeurs met enkele vooraanstaande bedrijven, allen sponsors van Knack Volley, uit de regio Roeselare. Een jobbeurs die zich vooral focust op werk in eigen streek. Iedereen, van schoolverlaters tot werkzoekenden, is welkom want er wordt op zoek gegaan naar werknemers van elk profiel. Dit alles gebeurt in een losse en aangename sfeer. Bij de Randstad stand kan iedereen een professionele foto laten maken voor zijn CV en Linkedln pagina. Daarnaast kan je er ook carrière-advies en sollicitatietips krijgen. En tussendoor kunnen de bezoekers een training van Ligateam Knack Volley bijwonen (tussen 11u-12.30u of 17u-19u).

 

Schrijf je in, doe mee aan de wedstrijd en maak kans op een bonus van € 1 000 op je nieuwe salaris. Inschrijving, alle info en wedstrijdreglement vind je op : https://jumpforjobs.be/

 

namens Commerciële Cel

Knack Volley Roeselare

Nieuwsbrief

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang alle nieuwtjes van Knack Volley in je mailbox!

* Verplicht veldKnack
ISS
Volvo
Dovy Keukens
Patrick
Fine Fleur
Alheembouw
Decostere Accountancy
Roeselare
Filou
vivium
Tomabel
Door deze site te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Cookies kunnen worden beheerd in uw browser of de apparaatinstellingen.