Home | Nieuws | Kalender Champions League

Kalender Champions League

07/07/2016

Het blijft wat wachten op de uiteindelijke speeldata van de Champions League wedstrijden. Op vandaag is er al een voorlopige kalender bekend maar die is allesbehalve compleet wat de tegenstrevers en de definitieve data van de speeldagen betreft. Maar we willen de Knack Volley-supporters al een beeld geven van wat er al vast staat op vandaag.

Enkel tegenstander Ankara (Turkije) is 100% zeker maar de definitieve data van de thuis-en uitwedstrijd moeten nog worden vastgelegd. Hou er rekening mee dat er telkens drie dagen (dinsdag - woensdag - donderdag) per speeldag vermeld staan. De andere wedstrijden uit Poule E zullen, als de sportieve logica gerespecteerd wordt, tegen Perugia (Italië) en Belgorod (Rusland) worden gespeeld. De definitieve beslissing hierover hangt echter af van CEV en hun mediapartner in functie van TV-uitzendingen, zowel hier als in het buitenland. Knack Volley heeft wel een voorstel gedaan om zijn thuiswedstrijden steeds op woensdagavond te spelen.

 

Het Knack Volley Animatieteam wil opnieuw een buitenlandse trip organiseren en de verplaatsing naar Perugia eind december staat al met stip genoteerd in de agenda. Dus supporters die graag opnieuw onvergetelijke momenten willen meemaken houden best deze dagen vrij.

 

Leg 1:    6-7-8 dec 16 :                  Knack - Belgorod

Leg 2:    20-21-22 dec 16:             Perugia - Knack

Leg 3:    17-18-19 jan 17:              Ankara - Knack

Leg 4:    30 jan-1-2 feb 17:            Knack - Ankara

Leg 5:    14-15-16 feb 17:              Knack - Perugia

Leg 6:    1 maart 17:                      Belgorod - Knack

Nieuwsbrief

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang alle nieuwtjes van Knack Volley in je mailbox!

* Verplicht veldKnack
ISS
Volvo
Dovy Keukens
Patrick
Fine Fleur
Alheembouw
Decostere Accountancy
Roeselare
Filou
vivium
Tomabel
Door deze site te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Cookies kunnen worden beheerd in uw browser of de apparaatinstellingen.