Home | Nieuws | Kan Knack Volley een feestend Perugia counteren?

Kan Knack Volley een feestend Perugia counteren?

31/01/2018

Het wordt vanavond in de Palasport Evangelisti Hall een heksenketel van jewelste. Dat staat al zeker vast.

De Block Devils van Perugia zullen er de pas veroverde Italiaanse beker showen aan hun 4.000 uitzinnige fans. De druk om een trofee te veroveren was de voorbije jaren, onder het voorzitterschap van de flamboyante en onnavolgbare voorzitter Gino Sirci, ontzettend hoog geworden. Bijna zo hoog als de financiële investeringen in spelers.

 

Met de bekerwinst is die druk alvast van de Italiaanse schouders gevallen. De vraag is dus: welk Perugia zal Knack Volley vanavond tegenover zich krijgen. Een Perugia dat nog altijd niet is uitgefeest? Een Perugia dat bevrijd van alle druk het weergaloze volleybal brengt dat ze bij ons in de derde set demonstreerden? Het Perugia dat er alles zal aan doen om de zege binnen te halen die hen mathematische zekerheid geeft van een plaats in PO12?

 

Wat kan Knack daar tegenover stellen? Het feit dat ze niets te verliezen hebben tegenover deze grootmacht? De wetenschap dat je ze toch kunt doen wankelen zoals in Schiervelde? Het tactisch plan van het coaches-duo Rousseaux-Vanmedegael? De “cool” van méér dan 100 Champions League-wedstrijden op de teller?

 

Feit is dat ze vanavond ook zullen kunnen rekenen op de aanwezigheid van een zestigtal meegereisde supporters. Misschien niet direct de imposante blauwe muur, maar aan decibels zal het alvast niet ontbreken! Chapeau gasten! De waardering voor jullie bij de spelers is bijzonder groot!

 

Forza Knack!

 

GDI

Nieuwsbrief

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang alle nieuwtjes van Knack Volley in je mailbox!

* Verplicht veldKnack
ISS
Volvo
Dovy Keukens
Patrick
Fine Fleur
Alheembouw
Decostere Accountancy
Roeselare
Filou
vivium
Tomabel
Door deze site te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Cookies kunnen worden beheerd in uw browser of de apparaatinstellingen.