Home | Nieuws | Kapitein Hendrik Tuerlinckx verlengt contract bij Knack Volley Roeselare

Kapitein Hendrik Tuerlinckx verlengt contract bij Knack Volley Roeselare

29/04/2020

Vol trots meldt de Sportieve Cel van Knack Volley Roeselare de contractverlenging met kapitein Hendrik Tuerlinckx voor één seizoen. Knack Volley en Hendrik Tuerlinckx, het blijft een perfect huwelijk want straks start Hendrik zijn dertiende seizoen bij de Roeselaarse kampioenenploeg. Sinds zijn komst naar Knack Volley groeide de prijzenkast van ‘golden boy’ Hendrik aan met zeven bekerwinsten, zes landstitels en vijf supercups. Tel daar zeker nog een hele reeks Europese successen in de Champions League competitie bij waarin kapitein Hendrik steeds voorop ging in de strijd.

Individueel werd Hendrik ondertussen viermaal verkozen tot Speler van het Jaar (2013, 2014, 2017, 2018). En een vijfde verkiezing zat eraan te komen in een seizoen waarin de Beker van België en de Supercup al werden binnengehaald. Een voortijdig afsluiten van het lopende volleybalseizoen, wegens de uitbraak van het coronavirus, ontnam de kans op de kers op de taart, een mogelijk volgende landstitel. Daarnaast schitterde Hendrik in september nog met de Red Dragons op het Europees Kampioenschap Volleybal tot een blessure roet in het eten kwam gooien.

 

Knack Volley wil uitdrukkelijk Hendrik Tuerlinckx bedanken voor zijn loyaliteit t.o.v. de club. Er was in het tussenseizoen heel wat interesse voor hem van enkele buitenlandse topclubs. Maar Hendrik koos opnieuw voor zijn “club of hearts”. Of zoals hij zelf liet weten op zijn facebookpagina: “Het afgelopen seizoen was not finished in the club I love. Captain @ your service”.

 

 

eejo

Nieuwsbrief

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang alle nieuwtjes van Knack Volley in je mailbox!

* Verplicht veldKnack
ISS
Baloise
Volvo
Dovy Keukens
Patrick
Fine Fleur
Alheembouw
Decostere Accountancy
Roeselare
Filou
Durabrik
Door deze site te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Cookies kunnen worden beheerd in uw browser of de apparaatinstellingen.