Home | Nieuws | Kazan, the day after.

Kazan, the day after.

23/03/2017

Veel tijd om na te kaarten werd de spelers van Knack Volley niet gegund na de wedstrijd in Kazan. De wekker liep genadeloos af om 02.30u Russische tijd, 00.30u Belgische tijd), want de terugtocht naar Vlaanderenland werd al vroeg ingezet. Maar het gesmaakte traktaat van voorzitter Francis De Nolf als symbolische beloning voor een fantastisch Europees verhaal werd alom gesmaakt!

Heel wat kleine oogjes, dus op de Tataarse bus die om 03.00 uur, bij -7° het hotel verliet (bedankt Park Inn-crew voor een fantastische service!). Gelukkig bleef de aangekondigde sneeuw nog even uit! De vlucht vanuit Kazan richting Moscow stond om 05.00u geprogrammeerd en vertrok Russisch stipt. Bijna zonder S&S&S die op een weerspannige, ongetwijfeld ook veel te vroeg opgestane Aeroflot-medewerker stuitten, die hun extra stuk bagage maar niet wilde inchecken. Na een vriendelijke, maar kordate tussenkomst van GD uit I, bleek alles toch te kunnen. Zwijgt als sommigen het alleen moeten doen…

 

Om 06.30u landde het gezelschap op Moscow Sheremetyevo. Na een flinke bustrip van toch wel een half uur werd terminal F bereikt. Op naar terminal E, toch gemakkelijk ook een klein half uurke stappen. Zonder de paspoort-controle uiteraard. Alweer een half uurke er bij op de teller. Gelukkig is terminal E heel ruim zodat de meesten zich languit op de stoeltjes (of grond) neer vleiden om toch wat slaap in te halen. Even later was een lieftallige, maar kordate stem onverbiddelijk: boarden voor de vlucht naar “Brussels”.

 

Na een drie en een half uur vliegen kwam het Atomium in zicht. En ja hoor: Ivan Coach Partners stond ons om 11.30u al op te wachten, met een lekkere, voedings-evenwichtige-Gino Devriendt uitgedokterde- AD Delhaize Omez geprepareerde-back office Evelien-besteld kipgerecht. Niet voor iedereen echter. In een clementieuse bui besliste coach Emile dat er bij thuiskomst niet meer zou getraind worden, waardoor enkelen vanuit Brussels Airport op eigen houtje huiswaarts trokken.

 

Benieuwd of ze zich verveeld hebben nu er plots extra vrije tijd beschikbaar was…

 

Bekijk ook eens onderstaande vlog (een blog maar dan met beelden) van de hand van wie anders dan Stijn Dejonckheere met Stijn himself en Angel Trinidad in de hoofdrol.

 

GDI

Nieuwsbrief

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang alle nieuwtjes van Knack Volley in je mailbox!

* Verplicht veldKnack
ISS
Volvo
Dovy Keukens
Patrick
Fine Fleur
Alheembouw
Decostere Accountancy
Roeselare
Filou
vivium
Tomabel
Door deze site te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Cookies kunnen worden beheerd in uw browser of de apparaatinstellingen.