Home | Nieuws | Klaar om nog een appeltje te schillen

Klaar om nog een appeltje te schillen

17/12/2016

Knack Volley liet in de openingswedstrijd van de reguliere competitie twee sets liggen bij Topvolley Callant Antwerpen. Na een geruststellende 0-2 voorsprong (18-25 en 22-25) verslapte de aandacht bij de landskampioen en kwamen Cox en co opnieuw in de wedstrijd (25-21 en 25-20). Vervolgens moest Knack Volley tot het uiterste gaan om de vijfde set én de overwinning binnen te halen (12-15). Knack Volley wil het zaterdagavond op Schiervelde niet zo ver laten komen. Want het heeft nog een appeltje te schillen met de mannen van ’t Stad.

Ondertussen zijn we halfweg de reguliere competitie en leidt Knack Volley in het klassement met vijf punten voorsprong op Topvolley Callant Antwerpen dat derde staat. Met slechts twee nederlagen op hun conto is het team van ervaren coach Alain Dardenne één van de verrassingen van dit seizoen. Het team is opgebouwd rond hoofdaanvaller Jolan Cox, libero Dennis Deroey en spelverdeler Andres Toobal (Estland) met daarrond een stel Scandinaviërs (Zweden en Finland) en een Australiër. Heel wat verscheidenheid maar het blijft een moeilijk te bespelen tegenstander voor iedereen.

 

Na de schitterende prestaties van de voorbije weken gaat het team van Rousseaux-Vanmedegael resoluut voor een volgende 3-0 overwinning. Met wellicht opnieuw een gewijzigde opstelling. Wij zijn benieuwd. Zaterdagavond staat er dus niet alleen een topper op het menu in Bistro Schiervelde maar ook op het parket. Welkom op beide activiteiten en de match start zoals steeds om 20u30.

 

eejo

Nieuwsbrief

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang alle nieuwtjes van Knack Volley in je mailbox!

* Verplicht veldKnack
ISS
Volvo
Dovy Keukens
Patrick
Fine Fleur
Alheembouw
Decostere Accountancy
Roeselare
Filou
vivium
Tomabel
Door deze site te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Cookies kunnen worden beheerd in uw browser of de apparaatinstellingen.