Home | Nieuws | Kletsnatte busreis naar Frankfurt voor Knack Volley

Kletsnatte busreis naar Frankfurt voor Knack Volley

14/01/2019

Toen de Coach Partner-bus met chauffeur Ivan zondag iets voor 13u Schiervelde afdraaide om het Knack-gezelschap naar Frankfurt te rijden, gebeurde dat in een gordijn van miezerregen. Het mistige regengordijn bleek zich tot in Frankfurt uit te strekken… Veel viel er gedurende de zes uur durende trip van het landschap dan ook niet te zien. Maar een kaartspel, headphone en Netflix maken natuurlijk veel goed.

Het Knack-gezelschap verzamelde al om 10u op Schiervelde. Voor de spelers die op zaterdagavond in Gent niet of weinig aan de bak kwamen, was een baltraining voorzien. Voor de anderen was er tijd voor de ongenadige maar helende handen van physio Stefaan Vandecapelle. Om 11 uur verzamelde de hele groep zich voor een eerste video-voorbereiding van de komende CL-wedstrijd. Een uurtje later mochten ze in Bistro Schiervelde aanschuiven voor een lekkere lunch getekend Hilde en Co: gebakken aardappeltjes, broccoli, worteltjes, boontjes en een flinke steak met champignonsaus. Het was opmerkelijk stil aan tafel…

 

Voorbeeldig als onze Knack-jongens zijn, waren ze mooi op tijd aan de bus. Zo mooi op tijd dat er zelfs 10 minuten voor tijd vertrokken kon worden! We hadden verwacht rond het Luikse 'gele hesjes (sic)' te zien, maar die bleken vandaag niet op post. Toch niet in het Luikse. Het droeve voorval van vrijdagnacht zal daar wellicht niet vreemd aan zijn.

 

Iets na 16 uur, zodat iedereen nog getuige kon zijn van de overwinning van Toon Aerts in het veld, draaide chauffeur Ivan gezwind de snelwegparking van het Duitse Frechen op. Tijd voor een sanitaire stop met versnapering en voor de chauffeur de obligate rust van 45 minuten. Het was ondertussen al donker toen het donkerblauwe gezelschap driekwartier later de bus weer opstapte. Klaar om de laatste 200 natte kilometers te vermalen.

 

Precies om 19u werd het Roeselaarse gezelschap afgezet aan het hotel. Geen moment te vroeg, want het geknor van de magen begon stilaan de headphones binnen te dringen. Het avondmaal was dus geen lang leven beschoren. Tijd om de kamers op te zoeken voor een verkwikkende  nachtrust. Einde van een natte dag, hopelijk geen natte dromen.

 

GDI

Nieuwsbrief

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang alle nieuwtjes van Knack Volley in je mailbox!

* Verplicht veldKnack
ISS
Volvo
Dovy Keukens
Patrick
Fine Fleur
Alheembouw
Decostere Accountancy
Roeselare
Filou
vivium
Tomabel
Door deze site te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Cookies kunnen worden beheerd in uw browser of de apparaatinstellingen.