Home | Nieuws | Knack B stunt tegen Rembert Torhout

Knack B stunt tegen Rembert Torhout

07/11/2017

Met de komst van Torhout kon het B team van Knack zich eens meten met spelers met liga A (Verhelst en Creus) en liga B (Depovere) ervaring. Het talrijk opgekomen publiek en ‘peter’ Angel Trinidad, zag al tijdens de opwarming dat de power van de bezoekers brokken zou kunnen maken van onze verdediging.

De bezoekende coach maakte van de gelegenheid gebruik om enkele wisselspelers speelminuten te gunnen terwijl onze coach opteerde voor z'n meest verdedigend team.
Set 1 en 2 kon Knack voldoende druk zetten op de receptie van Torhout waardoor ze niet echt in hun ritme kwamen en vervielen in een hoge foutenlast.
Torhout probeerde via enkele wissels het tij te doen keren, maar Knack wou van geen wijken weten.
Set 1 en 2 eindigden beiden op 25-16 in 't voordeel van onze tieners ...

Vanaf set 3 was het welletjes geweest. Koen Devos koos resoluut voor z'n basis 7, maar het duurde toch tot 14-11 vooraleer Wouter Verhelst zijn duivels kon ontbinden.
3 kill blocks op rij zorgde voor een gelijke stand. Toen hij ook van op de servicelijn druk zette, hadden wij geen oplossing voor zijn gevreesde services.
Knack verloor de pedalen en moest toezien hoe de bordjes 2-1 aanduidden.
In set 4 kon Knack lang in het spoor blijven van de 1ste Nationaler, maar moest uiteindelijk opnieuw zijn meerdere erkennen.

Set 5 begon voor 't eerst met een brilscore. Torhout had geen goesting in een nieuwe vroege uitschakeling en zette de gashendel helemaal open. Enkele tellen later stond het snel 6-10. Onze tieners, ondertussen aangevuld met veteraan Dieter, profiteerde van een minder secuur Torhout en kwam voor het eerst terug langszij (11-11).
Beide teams behielden hun side-out tot 13-13.
2 aces op rij van Antoine zetten een orgelpunt op het vele werk van zijn teamgenoten.


Volgende ronde krijgen we Liga B ploeg - Lendelede (met Joppe Paulides) op bezoek.
Misschien vinden we wel ergens een sponsor van beschermende kledij :-)

 

Dirk Courtens

 

Nieuwsbrief

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang alle nieuwtjes van Knack Volley in je mailbox!

* Verplicht veldKnack
ISS
Volvo
Dovy Keukens
Patrick
Fine Fleur
Alheembouw
Decostere Accountancy
Roeselare
Filou
vivium
Tomabel
Door deze site te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Cookies kunnen worden beheerd in uw browser of de apparaatinstellingen.