Home | Nieuws | Knack Jeugd Pannenkoekenactie

Knack Jeugd Pannenkoekenactie

30/09/2018

De gezellige herfstmaanden komen eraan en wat is er dan leuker dan eens een pannenkoekje te eten? De Knack Jeugd verkoopt pannenkoeken van de firma Dries (zie dinsdagmarkt in Roeselare) voor slechts 6,5 euro voor 1 kilo (vacuüm verpakt zodat ze kunnen worden ingevroren).

Vooraf bestellen (voor 11 oktober) en betalen door het strookje met het te betalen bedrag in een briefomslag met je naam erop aan secretaris Johny Engels te bezorgen of in de Knack-brievenbus op Schiervelde of het VMS te stoppen. Overschrijven kan ook naar  BE81 0015 3371 7924 op naam van jeugdwerking KNACK Roeselare met vermelding ‘aantal kg pannenkoeken + naam en tel van de speler/besteller’. De speler die het meeste pannenkoeken verkoopt ontvangt een mooie prijs en tussen alle andere spelers die meer dan 10 kg verkopen wordt ook een beloning verloot. Bestellingen kunnen worden opgehaald op vrijdag 19 of zaterdag 20 oktober op Schiervelde.

 

Bestelbon Pannenkoeken

 

eejo

Nieuwsbrief

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang alle nieuwtjes van Knack Volley in je mailbox!

* Verplicht veldKnack
Randstad
ISS
Baloise
Volvo
Dovy Keukens
Patrick
Fine Fleur
Alheembouw
Roeselare
Filou
Durabrik
Door deze site te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Cookies kunnen worden beheerd in uw browser of de apparaatinstellingen.